Treci ca și cum ai trece pe lângă un străin dacă nu mai vorbești deloc cu persoana aia, deși drăguț ar fi ca măcar să saluți ca să pari manierat. Așa scrie în cartea aia cu bunele maniere. Eu nu salut persoanele cu care nu vorbesc, îmi găsesc de lucru, mut privirea, orice numai să nu dau ochii cu persoana aia.
De ce? Eram doar curioasa. Ca am "2 variante": 1. daca te uiti in ochii ei, poate sa zica sa esti inca interesata de ea si astepti sa te salute sau ceva si 2. daca te uiti altundeva, poate crede ca suferi, te simti vinovat sau mai stiu eu ce
"De ce?"Daca ai un caracter puternic nu iti faci probleme cum sa demonstrezi asta si celorlalti.Cat despre punctul 1, depinde cu ce privire te uiti.
Ar trebui să saluți. Așa ajungi în rai. Un bun creștin își iubește și dușmanul.
Am avut un vis în urmă cu câțiva ani. Am fost luat pe sus de o tornadă și am înțeles că am murit și ajung la judecată. În timp ce urcam am primit un mesaj:tu treci pe lângă x și nu-l saluți. Cum vrei să ajungi în rai dacă ții dușmănie pe cineva? Atunci m-am trezit și am înțeles că Dumnezeu Mi-a dat o șansă să mă îndrept. După câteva zile am trecut pe lângă x pe stradă și l-am salutat. Haideți cu mine în rai. Acolo e casa noastră. Aici nu suntem mulțumiți de telefonul pe care-l avem, deoarece nu e destul de performant, etc. În rai vom fi cu adevărat fericiți. Aștept cu interes răspunsurile voastre.