| Eroare404 a întrebat:

Cand v-ati enervat cel mai tare?

9 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Ma uit la loto in geam si daca nu imi vad poza acolo ma enervez

| Drimmero a răspuns:

Cand jucam acum cativa ani fifa in retea, primeam goluri de tot rasul, noroc ca nu jucam pe bani.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cand nu mergea netul si am pierdut o oferta pe net...
A si cand era mic in clasa a 5 parca, cand mi-a zis diriga ca iau premiul unu si dupa mi -a dat doi. Pare ciudat, da nu stiu, m-am enervat happy

| Eroare404 explică (pentru DoarBogdan):

Cand eram in clasa a 5-a eram si eu la un pas sa iau premiul I, am avut media 9, 70, dar un coleg a avut 9, 73.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Eroare404):

I feel you bro happy

| RainmakerX a răspuns:

Eu ma enervez aproape zilnic dar ma calmez repede.

Cel mai tare m-am enervat anul trecut cand am luat 7 la sport in timp ce colegii luasera *majoritatea 9 si 10*
L-am luat dintr-o prostie si mi l-a corectat la sfarsit profesorul dar am fost nervos atunci pentru ca am fost nedreptatit, nu din cauza notei. In fine.
Succes!

| DoarBogdan a răspuns (pentru RainmakerX):

Ma enervai putin si astazi cand cineva imi ia sansa de a fi campionul zilei laughing)). Dar imi trecu happy

| RainmakerX a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ma bucur ca ti-a trecut happy

| horansgang a răspuns:

M-am enervat rau atunci cand majoritatea din clasa mea au facut felicitari de craciun si au luat de la 7 in sus, plus ca atunci cand citeau urarea din felicitare, pronuntarea lor era varza! si eu am facut referat, am avut pronuntie perfecta, profesoara nu mi-a corectat niciun cuvant, si am si scris, zic eu, destul si ea mi-a dat 8.
a fost pentru prima data in viata mea cand i-am comentat unei profesoare, nemultumita de nota promita laughing

Întrebări similare