Cand jucam acum cativa ani fifa in retea, primeam goluri de tot rasul, noroc ca nu jucam pe bani.
Cand nu mergea netul si am pierdut o oferta pe net...
A si cand era mic in clasa a 5 parca, cand mi-a zis diriga ca iau premiul unu si dupa mi -a dat doi. Pare ciudat, da nu stiu, m-am enervat
Cand eram in clasa a 5-a eram si eu la un pas sa iau premiul I, am avut media 9, 70, dar un coleg a avut 9, 73.
I feel you bro
Eu ma enervez aproape zilnic dar ma calmez repede.
Cel mai tare m-am enervat anul trecut cand am luat 7 la sport in timp ce colegii luasera *majoritatea 9 si 10*
L-am luat dintr-o prostie si mi l-a corectat la sfarsit profesorul dar am fost nervos atunci pentru ca am fost nedreptatit, nu din cauza notei. In fine.
Succes!
Ma enervai putin si astazi cand cineva imi ia sansa de a fi campionul zilei )). Dar imi trecu
Ma bucur ca ti-a trecut
M-am enervat rau atunci cand majoritatea din clasa mea au facut felicitari de craciun si au luat de la 7 in sus, plus ca atunci cand citeau urarea din felicitare, pronuntarea lor era varza! si eu am facut referat, am avut pronuntie perfecta, profesoara nu mi-a corectat niciun cuvant, si am si scris, zic eu, destul si ea mi-a dat 8.
a fost pentru prima data in viata mea cand i-am comentat unei profesoare, nemultumita de nota promita
Effy35 întreabă: