După ce termin studiile, să am o casa, mașina. Eu vreau să mă căsătoresc pe la 20 si un pic de ani
Nu ai cum sa zici si sa planuiesti dupa acum cand,, pe moment iti sare iepurele din tufis si atunci planuiesti cu partenera/partenerul cand va casatoriti.
Nu ma casatoresc. Nu cred in casnicie. O relatie solida bazata pe incredere e suficienta. O hartie in plus nu schimba cu nimic relatia pe care o am.
De ce naiba )?
Prea multe majuscule prea multe majuscule prea multe majusculeeeeee - unde mama naibii sunt prea multe majuscule?!
Revenind, de ce iti e frica?
Niciodată Greu de crezut că fata care să mă placă pentru ceea ce sunt și să o plac pentru ceea ce este există în lume, iar dacă există e prea bună ca să nu își fi găsit pe altul.
Sincer,nu ma gandesc la asta.Momentan am 19 ani. Daca e sa-l intalnesc pe la 20 de ani, sa ma indragostesc nebuneste si sa stiu ca el e alesul, ma casatoresc si atunci. Cand imi intalnesc iubirea si simt ca el e, atunci o sa o fac, indiferent de varsta
Bag divort in mai si ma casatoresc tot in mai anul asta, cine stie ce nevasta imi cade volvo, man, scania sau daf... alea neveste de neveste nu gluma
Toamna. Ne casatorim toamna ca se face vinul nou si se taie oile sterpe, asa ca iesim mult mai convenabil cu masa de nunta.