Daca intr-adevar am gresit as face orice ca persoana sa ma ierte. Gesturile astea nu se fac niciodata din politete ci din inima. Cei care isi cer iertare doar de fatada sunt niste prefacuti din toate punctele de vedere.
Atunci cand imi cer iertare, imi cer iertare pentru ca stiu ca am gresit si vreau ca acea persoana sa ma ierte si sa nu se supere pe mine.
Ma simt mult mai bine daca stiu ca mi-am indreptat greseala.
Daca-mi cer iertare, vreau sa fiu cu adevarat iertata. Imi doresc ca cel, jignit, sa nu se simta prost din cauza mea, dar si ca sufletul sa-mi fie impacat.
Eu imi cer scuze foarte des si aproape din orice...ca te-am livit din greseala, ca te-am calcat...ca... din aproape orice.de ce? nu stiu.asa am facut mereu
Cand imi cer iertare o fac pentru ca asta simt nicidecum din obligatie sau altceva.
Imi cer iertare pentru ca ma simt vinovata. Imi recunosc vina. Si vreau ca persoana respectiva sa stie ca imi pare rau cu adevarat.
Depinde. Daca ma mustra constiinta, inseamna ca am gresit cu adevarat si e clar ca imi cer iertare pentru a fi iertata, din suflet. Daca insa a fost o greseluta care poate fi trecuta cu vederea se schimba situatia si niciodata nu mi'as cere iertare daca nu as simti ca am nevoie de ea, deci nu as cere iertare doar de dragul de a o face.
Eu imi cer iertare din inima, chiar doresc sa ma fiu iertata. Stiu ca de multe ori se produce un act reparatoriu cand recunosc ca am gresit si cer iertarea. Si daca cineva imi cere iertare il iert bucuroasa, inseamna ca isi da seama ca nu a fost ok si nu mai am nimic impotriva acelei persoane.
Lorє๔คnค întreabă:
Pamanteanul întreabă: