| SaveTheNature a întrebat:

Cand vedeti pe strada o masina foarte scumpa si misto gen ce va vine in minte? Fiti sinceri.

Răspuns Câştigător
| fadnox a răspuns:

Neah, nu stiu, nimic deosebit
poate daca vad una masiva, mare ma gandesc la bunicu` si la un fel lacom de a trai (si de a muri, cel mai probabil)

12 răspunsuri:
| DaftPunk a răspuns:

Nimic, o admir si eventual fac poze.
Uneori ma intreb de unde atatia bani. Unele masini costa mai mult ca o locuinta modesta.

| Purgatoriu a răspuns:

Daca ar fi genul meu de masina (de colectie in principal) m-as gandi ce om atat de bogat s-ar putea afla la volanul acelei masini, probabil un gentleman putred de bogat.

| Inferno a răspuns:

Drace,mi-am uitat privighetoarea.

| zurick a răspuns:

Nu ma gandesc la nimic.

| zurick a răspuns (pentru zurick):

Ah mint. Uite la ce ma gandesc:''Ar fi misto sa te tragi cu masina asta e gheata''

| Dariusuu a răspuns:

Fiţe şi figuri.

Am fost sincer laughing

| OoBunnyoO a răspuns:

"Inca unul care a iesit la agatat cu masina."

| ErrorFound a răspuns:

Domnu, domnu, auzi? Zi si mie, cat ai furat?! Nu de alta dar sa stiu ce si cat sa iau inapoi cand iti sparg casa.

| greyhound a răspuns:

Se mai intampla sa ma gandesc
- ce o fi facut asta pentru masina (daca-i femeie la volan)
- altul care a vandut țarana (daca e barbat)
dar in general nu-mi pasa fiindca ma bucur de statutul meu de om sarac.

| val31989 a răspuns:

"Wow,mama..de unde si atatia "saraci"intr-o tara atat de "bogata"."

| Copiliţă a răspuns:

- De fiecare data cand vad o masina "foarte scumpa si misto", din boxe urla un manelist straight face, cel putin asta e situatia unde locuiesc eu laughing, deci" Ce ca**t! " :3
Ps: N-am nimic cu cei ce asclta manele, mie nu-mi plac si asta e tot, nici manelisti nu-s in gratiile mele! big grin

| LauraBirca07 a răspuns:

Wow... ce masina dar ma multumesc cu a tatei si atata tot. ii pot complimenta masina posesorului ei si atat