Sunt de acord cu Zbenguici. Sa fii tare inseamna sa poti comunica ce te doare. Sa nu iti fie teama ca lasi garda jos, sa nu te temi ca esti vulnerabil si gol in fata celuilalt. Eu am avut langa mine si barbati care isi exteriorizau cu usurinta sentimentele, si barbati in care trebuia sa cioplesc cu dalta ca sa dau de ceva caldura. Mi se pare normal sa planga oamenii cand sunt tristi, dar totusi, sa nu am langa mine un tip sau o tipa care sa planga zilnic, la fiecare adiere de vant, pentru orice.
In totalitate de acord cu @Zbenguici...nu isi ascund sentimentele ptc au tarie de caracter, ci din frica reactiei celor din jur...
Si ...eu am vazut baiaeti plangand))Doamne...am un baiat in clasa care plange de fiecare data cand ia o nota proasta))Rusinica!
Buna, ai dreptate, isi ascuns lacrimile pentru ca vor sa para tari, dar ei de fapt poate sufera in sufletul lor mai mult ca o fata...sigur k au si ei sentimente k si ei sunt oameni si simt cam la fel.aici e vb de orgoliu masculin...
Sa inteleg ca ascunderea lacrimilor inseamna tarie de caracter din punctul tau de vedere? Oare?
Mie mi se pare mult mai greu sa iti exprimi sentimentele reale, fara sa ii ranesti pe cei din jur. Oamenii nu isi ascund lacrimile, sentimentele, durerile pentru ca au tarie de caracter ci de teama sa nu fie ridiculizati, de teama sa nu le fie luate sentimentele drept slabiciune. Asa ca fiecare construieste ziduri in jurul inimii: sa nu mai sufere inca o data, nici macar sa nu se mai expuna posibilitatii de a fi raniti!
Tarie de caracter? Oare?
Pentru ca ei simt unele momente mai bine decat altii si pun la suflet decat alti baieti care nu le pasa nimic
sunt sensibili doar ca pun la suflet mai mult decat trebuie
Daca sunt baieti asta nu inseamna ca nu trebuie sa planga ei simt unele momente mai bine decat altii si pun la suflet decat alti baieti care nu le pasa nimic
o zi buna
Eu sunt de parere ca oricine are neoie din cand in cand sa se mai descarce asa ca nu ar trebui sa judecam gresit un baiat pentru ca plange este si el om si are dreptul la sentimente. mie una imi plac baieti sensibilli
Uneori un barbat e mai vulnerabil decat o fata, si noi avem glandele care produc lacrimile deci de ce nu am plange si noi, ce e drept mai rar, dar atunci inseamna ca este un motiv foarte bine intemeiat!
Plang daca am motiv bine antemeiat, -ale- cine nu ar plange dupa tine, cred si pietrile ar varsa cateva lacrimi.
Toti avem sentimente, nu cred sa nu fi plans nimeni. Poti sa plangi de bucurie s-au de tristete dupa mine nu-i un lucru umil...
Buna.
cu toti avem sentimente, fie ca suntem femei sau barbati...si barbatii au sentimente si sunt sensibili.
nu cred ca exista o pesoana care sa nu fi varsat macar o lacrima fie de bucurie sau tristete!
Eu cred ca sunt si fete care poate nu au fost niciodata vazute plangand.tocmai pentru ca le e teama de o exteriorizare de acest gen ce i-ar face pe unii oameni (care nu gandesc prea mult-apropo), sa le ridiculizeze (desi fetele au parte de mai multa intelegere cand se manifesta asa)-nimeni nu se asteapta la barbati sa planga.desi uneori ei pot fi mai sensibili decat fetele.
Dar dubios nu mi se pare.Depinde de stilul de barbat si de motivul pentru care alege sa se exteriorizeze asa.Pentru ca de ex pe mine m-ar induiosa si impresiona oarecum placut, sa vad un barbat care - de exemplu - plange pentru persoana iubita, de dor sau pentru ca ar incerca sa-si convinga partenera de sentimentele reale. ce ii stapanesc sufletul :p. Mie mi s-a intamplat acum ceva vreme ca iubitul sa-mi planga in brate.si nu mi s-a parut dubios.contextul dat era ok pentru ca el sa planga.si mi s-a parut ca este mai frumos ca.om.doar pentru ca a."indraznit" sa-si exteriorizeze lacrimile.Asta e parerea mea.
Fiecare om are si traieste sentimente atit triste cit si fericite, asa ca nu putem spune c daca plinge un baiat deja e fata sau e las, are s el motivele lui si e ceva normal, cel putin eu asa cred ca si baietii pling, si poate uneori mai mult ca o fata daca au o durere enorma pe suflet. si nu trebuie sa facem diferenta de gen, e si el fiinta care are inima si care simte la fel ce simte si o fata doar, ca uneori noi fetele consideram c ei nu pling pentru a nu'si arata sensibilitatea, dar nu e chiar asa
GoddessMaui întreabă: