| MissRalu a întrebat:

Cand vine un musafir in casa important si el se simte bine,dar dintr-o data tu spargi paharul lui, el supara ea sau parintii?

Răspuns Câştigător
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, nu ar trebui sa se supere nimeni, cu siguranta nu a fost intentionat. Se poate intampla oricui.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu ai formulat intrebarea asta in finlandeza si ai tradus-o, pe urma, cu Google Translate? Ca asa suna! Reformuleaza inteligibil!

| neutrino a răspuns:

Poate ca revii cu o intrebare clar pusa. Ciudata este si sectiunea aleasa.

| PedoBarbie a răspuns:

Se supără cui aparţine paharul. Cine l-a cumpărat. Adică cineva vine în vizită, gazda îi oferă un pahar să bea din el şi apoi tot gazda îl sparge, dar se supără musafirul. Cum vine asta?
Exprimă-te mai bine!

| MissRalu explică (pentru PedoBarbie):

Deci imi cer mii de scuze ca am format in felul acesta, probblema era in felul acesta: un musafir FOARTE IMPORTANT (cum ar fi seful tau...) vine la tine.Gazda venea spre el si paharul s-a spart, deoarece a cazut. El se suparara sau parintii?

| fuzzer a răspuns:

In conditiile in care persoana respectiva e asa de importanta, va intelege ca omul mai si greseste, si ca acest mic incident nu-l va supara asa tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un pahar. Pentru numele fabricilor de sticlărie închise după 1989, e un pahar. Sau ale tale sunt poleite cu aur? Dacă da, atunci cred că o se supere puţin părinţii.