Şi totuşi, trebuie să fii nebun să crezi că iubirea e limitată pentru fiecare!
Iubirea aproapelui e un sentiment atat de complex incat de abia imi gasesc cuvintele cand trebuie sa vorbesc despre ea... e ceva extraordinar relatia de iubire dintre tine si aproapele tau.
Ma gandesc la o relatie ipocrita, care contrat cu tot ce ati fost invatati nu e vesnica. Totul e bazat pe interese si placeri carnale... o distractie de la realitate.
Am zis asa in general. Acum nu prea mai exista inocenta, decat rar. Si cand dai peste, sa stii sa pastrezi acea persoana.
A fost fraiera! Pari un baiat de treaba si super dragut. O sa ai noroc de o fata buna. Esti copil cuminte si sincer pe mine asta m-a atrage la un baiat cel mai mult. Pacat ca esti departe... ti-o spun sincer.
Da... Uneori ma intreb daca starea mea de spirit si faptul ca sunt asa "cuminte" si amabil o sa ma duca undeva, mai ales in acest "domeniu"
Ai rabdare. Ce e mai bun este pregatit pentru cei care stiu sa astepte. Bobo!
Da E ciudat ca atunci era oarecum... adica parca nu eram eu. Acum vad totul mai clar
Dragostea asta ce face din om.
Tu esti baiat cuminte, pari si din poze, arati si bine si sincer iti spun ca o sa ai noroc. Meriti tot ce e mai bun!
MrUniverse întreabă: