| Emeraude a întrebat:

Cantati la chitara (fie ea si electrica)? Daca da, in ce imprejurari ati "descoperit-o", in sensul in care v-ati indragostit de ea? Si care este prima melodie pe care ati cantat-o? Dar cea care va place cel mai mult s-o cantati la chitara? happy Sunt curioasa!

8 răspunsuri:
| TipulVerde a răspuns:

Am o acustica, o electrica, cant de vreun an...am inceput ca orice but cu Nothing Else, am invatat-o dupa capul meu, fara ajutor, si din cauza asta oricat m-as chinui acum s-o invat corect, nu pot. Muzica si iubirea pentru muzica m-au facut sa vreau sa cunosc tainele acestui minunat instrument...

| yumeee a răspuns:

Am acustică-western roşie mică şi veselă.
momentan sunt a 10a, dar m-am rugat de ai mei de prin clasa a 4-a [serios!] să-mi ia o chitară şi îmi tot ziceau că o să-mi treacă pofta, că nu se merită, etc. Până la urmă într-a 9a la sfârşitul primului semestru mi-au luat. :)).
M-am pus calumea pe învăţat [singură, evident, au refuzat să îmi plătească un profesor]. Prima mea melodie a fost "Secondhand Serenade - Your call" --> http://www.youtube.com/watch?v=NPqNImjK0_Y.
Cel mai mult îmi plac pe acorduri "Oasis - Wonderwall" [am fost mândră peână la refuz de mine când am învăţat-o. :)))], dacă nu o ştii TREBUIE s-o asculţi --> http://www.youtube.com/watch?v=5lwJ0cJmOWw; iar pe ciupituri un soundtrack din Requiem for a dream, --> http://www.youtube.com/watch?v=YoWaLNgbf0U, originală la vioară, e superbă.

E principalul meu hobby şi nu de puţine ori mi se fac cratere la degetele mâinii stângi, şi se învineţesc. :))) :-"

| juno a răspuns:

Cant la chitara acustica si nu stiu, pur si simplu imi placea cum suna chitara acustica si mi-am dorit sa invat sa cant. Cred ca prima "melodie" care am cantat`o la chitara a fost: Melc, melc codobelc laughing. Insa prima melodie, in adevaratul sens al cuvantului, cred ca a fost Hotel California. Nu as putea sa aleg o piesa care-mi place cel mai mult sa o cant... toate pe care le stiu imi plac, mai putin Hotel California pe care am cantat`o pana la epuizare laughing). O repetam cu profesorul de chitara la nesfarsit rolling eyes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cantat la vioara de la 7 ani, pe urma la chitara cand varul meu care-mi facea curte si era la filosofie, a venit sa-mi faca curte, cu chitara, atunci am invatat primele note aveam cred 14 ani, ce am cantat nu-mi aduc aminte, stiu doar ca atunci cand aveam examene grele iarna o luam si mergeam in parc si pe zapada, cu niste coniac langa noi zdranganeam din ea cateva ore bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cant la toate felurile de chitara. Dar inainte, prima chiatara a fost una classica pentru ca invatasem melodi clasice, dupa accea datorita tatalui meu(care stie si el sa cante la chitara) am mai luat 2 chitari una acustica si electrica. Diferenta dintre mine si tata e ca eu stiu toate notele pe chitara si el stie toate acordurile si m-am apucat sa invat acordurile si acum cant aproape orice, dar mai am timp sa invat am doar 14 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut la unchiul meu prima data chitara... el canta de la 14 ani si se descurca cu ea in viata.Eu pe la 13 ani am inceput sa-l bat la cap sa ma invetze si pana la urma nu m-a invatat decat la minor si do major in rest le-am invatat singur.
Am o chitara clasica si cred ca as muri daca mi-ar lua-o iar laughing
Cant la ea de aproximativ un an si genul meu preferat de muzica este LATINO. Prima melodie pe care am cantat-o a fost Mandinga-Muevete happy... Vreau sa ma fac un bun chitarist ori daca nu se poate macar sa stiu si eu pentru mine ceva acolo cat de putin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Red hot chilli pepers-don't for get me

| nemo a răspuns:

Cant la chitara acustica. Am descoperit-o plecand de la faptul ca adoram/ador sunetul de chitara acustica/electrica din muzica pe care o ascult. Prima melodie care am reusit sa o cant a fost Marilyn Manson - Leave a scar (alternate version) :X. asta arata ca sunt nou in domeniu.

Întrebări similare