Am o acustica, o electrica, cant de vreun an...am inceput ca orice but cu Nothing Else, am invatat-o dupa capul meu, fara ajutor, si din cauza asta oricat m-as chinui acum s-o invat corect, nu pot. Muzica si iubirea pentru muzica m-au facut sa vreau sa cunosc tainele acestui minunat instrument...
Am acustică-western roşie mică şi veselă.
momentan sunt a 10a, dar m-am rugat de ai mei de prin clasa a 4-a [serios!] să-mi ia o chitară şi îmi tot ziceau că o să-mi treacă pofta, că nu se merită, etc. Până la urmă într-a 9a la sfârşitul primului semestru mi-au luat. :)).
M-am pus calumea pe învăţat [singură, evident, au refuzat să îmi plătească un profesor]. Prima mea melodie a fost "Secondhand Serenade - Your call" --> http://www.youtube.com/watch?v=NPqNImjK0_Y.
Cel mai mult îmi plac pe acorduri "Oasis - Wonderwall" [am fost mândră peână la refuz de mine când am învăţat-o. :)))], dacă nu o ştii TREBUIE s-o asculţi --> http://www.youtube.com/watch?v=5lwJ0cJmOWw; iar pe ciupituri un soundtrack din Requiem for a dream, --> http://www.youtube.com/watch?v=YoWaLNgbf0U, originală la vioară, e superbă.
E principalul meu hobby şi nu de puţine ori mi se fac cratere la degetele mâinii stângi, şi se învineţesc. :))) :-"
Cant la chitara acustica si nu stiu, pur si simplu imi placea cum suna chitara acustica si mi-am dorit sa invat sa cant. Cred ca prima "melodie" care am cantat`o la chitara a fost: Melc, melc codobelc . Insa prima melodie, in adevaratul sens al cuvantului, cred ca a fost Hotel California. Nu as putea sa aleg o piesa care-mi place cel mai mult sa o cant... toate pe care le stiu imi plac, mai putin Hotel California pe care am cantat`o pana la epuizare ). O repetam cu profesorul de chitara la nesfarsit .
Am cantat la vioara de la 7 ani, pe urma la chitara cand varul meu care-mi facea curte si era la filosofie, a venit sa-mi faca curte, cu chitara, atunci am invatat primele note aveam cred 14 ani, ce am cantat nu-mi aduc aminte, stiu doar ca atunci cand aveam examene grele iarna o luam si mergeam in parc si pe zapada, cu niste coniac langa noi zdranganeam din ea cateva ore bune.
Cant la toate felurile de chitara. Dar inainte, prima chiatara a fost una classica pentru ca invatasem melodi clasice, dupa accea datorita tatalui meu(care stie si el sa cante la chitara) am mai luat 2 chitari una acustica si electrica. Diferenta dintre mine si tata e ca eu stiu toate notele pe chitara si el stie toate acordurile si m-am apucat sa invat acordurile si acum cant aproape orice, dar mai am timp sa invat am doar 14 ani!
Am vazut la unchiul meu prima data chitara... el canta de la 14 ani si se descurca cu ea in viata.Eu pe la 13 ani am inceput sa-l bat la cap sa ma invetze si pana la urma nu m-a invatat decat la minor si do major in rest le-am invatat singur.
Am o chitara clasica si cred ca as muri daca mi-ar lua-o iar
Cant la ea de aproximativ un an si genul meu preferat de muzica este LATINO. Prima melodie pe care am cantat-o a fost Mandinga-Muevete ... Vreau sa ma fac un bun chitarist ori daca nu se poate macar sa stiu si eu pentru mine ceva acolo cat de putin
Cant la chitara acustica. Am descoperit-o plecand de la faptul ca adoram/ador sunetul de chitara acustica/electrica din muzica pe care o ascult. Prima melodie care am reusit sa o cant a fost Marilyn Manson - Leave a scar (alternate version) :X. asta arata ca sunt nou in domeniu.
Anonymus101 întreabă: