anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cadoul cel mai scump pe care vi l-ati putut permite (pentru voi ).

Răspuns Câştigător
| lostcontrol12 a răspuns:

Un telefon..am muncit toata vacanta ca sa imi iau un iphonebig grin

15 răspunsuri:
| xD101 a răspuns:

Nu tin cont de pretwinking doar sa imi placa lucrul respectivwinking

| M4RK a răspuns:

Un telefon nokia 1680

lolita
| lolita a răspuns:

Sincer, eu nu am cheltuit foarte multi bani cu mine, mi-am facut capriciile dar nu stiu sa-ti zic, poate o pereche de cizme, pe care mi le-am cumparat anul trecut, 200 euro. niciodata nu mi-am cumparat bijuterii (ca pentru asta exista iubitii laughing ). tinand cont de varsta mea, 25 de ani, nu pot cere mai mult, tot ce am cumparat mai scump a fost pentru amandoi, adica pentru casa, intotdeauna am preferat sa am casa mea si sa fie draguta decat sa-mi cumpar chestii pentru impopotonat si deocamdata sunt destul de saraca.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, uitasem si telefoanele mele, pe care dau intotdeauna o multime de bani.

| cheloo74 a răspuns:

Masina.

| alexdop21 a răspuns:

Cand mi-am luat motocicleta big grin... Dar a rezultat ca fiind o afacere buna, dat fiind faptul ca am vandut-o cu doua mii de euro mai scumpa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caruta si laudatorii (care, spre deosebire de ai altora, inca imi traiesc).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo Alex.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Eu as putea spune ca mi-am facut cel mai frumos cadou nu neaparat cel mai scump... un puiut de rotweiler...:-x este intr-adevar un adevarat cadou...care pe deasupra ma si iubeste...nu numai eu il iubesc tongue... happy :-x

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

O minunatie de catelus care la data la care a devenit " cadou" meu avea numai 2 lunii si era o pufoasa mica si dulce si care in prezent este cea mai buna "prietena" a mea si o nebunica de 5 luni jumate... love struck ce zici? nu-i frumos cadou?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masina de spalat vase, a fost un moft pe care il visam de cand eram mica.si in ultimele 2 luni mi-am luat doar un creyon de ochi pe care am dat un euro, ca era la oferta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O vila cu piscina si mertzan in fata usii big grin

| valy a răspuns:

Singur nu imi place sa imi fac cadouri...imi place mai mult sa il primesc de la cineva.in schimb...am daruit anul asta. un buchet de trandafir rosii de 18 rosii si unu alb.si un inel la vreo 800 de lei noi pentru fata cu care sunt acum:d

| Rosalie_9695 a răspuns:

Seria de carti Amurg big grin

Si e destul de mult avand in vedere ca am doar 14 ani big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am facut cadouri scumpe si in bani, fiindca sunt mana larga, dar cred ca cel mai pretios cadou pe care mi l-am facut (fiindca toata viata am intalnit rezistenta celor apropiati fata de subiect) e catelusa mea(n-am dat tare multi bani pe ea, dar e cea mai "scumpa").