anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta intamplare din viata voastra? Dau funda celui care ma amuza cel mai tare!

5 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Cand un coleg de-al meu era dat afara din ora de mate, si s-a imbracat cu hainele femeii de srvici si a intrat peste noi in clasa cu o matura rolling on the floor. Am ras toata ora, si faza e ca profa ne-a mai si certat ca am ras "de saraca femeie" raised eyebrows. Nu stiu cum de nu si-a dat seama big grin.
Mai sunt multe altele.

| georgiana999 a răspuns:

S-a intamplat la mare la Mamaia.Eu cu verisoara mea mai mare ne plictiseam asa ca nea venit ideea nebuna si stralucita sa ne luam tricouri dinacelea cu sani pe ele in 3D.
Dupa ce ni le-am achizitionat ni le-am pus repede pe noi si o jacketa peste cat sa mascheze iar pe drum orice tip intalneam il intrebam la misto,, Vrei sati aratam sanii?'' Tipu:Sigurrr!''. Atunci noi ne-am dat jacketele jos si s-au vazut tricourile,, interesante'' la care baiatu ramane mut si pleca cu o fata suparata mai departe.N-am sa uit acea vara mai ales ca ne-am batut joc de multe persoane atunci, prin farse de genu. laughing

| ◄razvan► a răspuns:

Eram la munte si plouase. Dupa ce se terminase ploaia grupul nostru a mers intro expeditie si dadusem de niste moloz iar cand cineva se impiedicase incepusera sa cada toti ca piesele de domino. laughing) big grin

| EllieRose a răspuns (pentru ◄razvan►):

laughing)

| EllieRose a răspuns (pentru ◄razvan►):

Daca eram si eu acolo muream de ras laughing)) rolling on the floor)))) big grin