Cea mai buna cand m-am angajat pe tir sa fac Spania - Portugalia si (national pe Spania) iar aia proasta nici nu stiu care e
Poate cand am dat o sansa cand o fata mi-a spus ca ma iubeste? si apoi tot i-am dat sanse noi, cu regretele nu rezolvam nimic important e sa invatam ceva din trecut
Cea mai buna decizie... Chiar nu stiu.
Dar probabil cea mai proasta a fost ca am dar la un liceu si un profil mai slab decat trebuia
Personal nu cred in decizii proaste sau decizii bune. Unele decizii pe care le-am luat acum cinci ani, inca pot avea urmari acum sau peste zece ani de acum incolo.
Habar nu am care e cea mai buna.
Cea mai proasta decizie a fost atunci cand am acceptat o cerere de prietenie.De atunci a urmat un an de cosmar.
Si cred ca pentru persoana respectiva cea mai proasta decizie a fost ca mi-a dat cererea de prietenie.
Cea mai buna alegere a mea de pana acum a fost sa ascult sfaturile unui tip de aici, de pe TPU. M-a ajutat enorm.
Iar cea mai proasta a fost, ca si in cazul tau sa cred in prietenie, sa ajut si de fapt sa vad ca parsivitatea si interesul inseamna totul.
Frumos. Cine e baiatul?
N-ai sa-l mai vezi pe TPU.
E vorba de ultimu meu prieten.
Dar ce s-a intamplat cu el. A murit? A dat vreun biciclist peste el?
A fost implicat intr-un accident si n-a scapat.
Buna!
Cea mai proasta decizie a fost sa merg undeva unde imi era interzis sa merg.N-o sa uit niciodată ce mi s-a întâmplat.
Cea mai buna decizie nu stiu care e
Just curious. Ce ti s-a intamplat?
So sorry pentru asa experiente neplacute, U don't deserve that! Cea mai buna decizie in my life a fost cand am devenit Crestin Authentic (nu fals). Cea mai rea... nu-mi amintesc Wish U my Best!
Stii, intotdeauna am apreciat la o persoana cand amesteca engleza cu romana in comentariu.
Chiar? ma bucur ca, apreciezi ceva la mine! Semn bun, da? Florentina e numele tau real?
Da.
Mai spune-mi ceva despre tine... please
unde locuiesti? ce studiezi?
HAPPY_6924 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: