| Liviucu a întrebat:

Care a fost cea mai bunicică şi apreciată faptă făcută de voi vreodată?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Ei bine, am realizat că orice faptă bună ai face, se găseşte cineva care să te judece nonstop. S-a întâmplat acum un an, când am fost la Constanţa cu familia. Fiind iubitoare de apă, stăteam foarte mult în apă, când am auzit o fetiţă strigând ajutor. Chiar dacă nu ştiam să înot, am presupus că apa nu e chiar atât de mare şi m-am dus să o ajut, de fapt să o scot de acolo. Idioată cum eram, trebuia să mă duc după cineva, dar, eu tot înaintam. Ajungând la ea, am realizat că apa e prea mare şi pentru mine. Aşa că a trebuit să fac ceva cât mai repede, dar, a venit un tip la noi şi ne-a întrebat dacă vrem să ajungem la mal. Am răspuns afirmativ, şi gata. M-am ales cu o săptămână de pedeapsă, şi o experienţă uimitoare. La un pas de moarte? Cu adevărat uimitor, dar mi-a fost puţin frică.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ai ieșit la vânătoarea de fanfaroni, he he?

| AdelinaC a răspuns:

Chestiile astea nu se spun si nu se lauda.

| FartsMaker a răspuns:

Am salvat o fata de la viol convigand-o

| positivity a răspuns (pentru FartsMaker):

Ei bine, am realizat că orice faptă bună ai face, se găseşte cineva care să te judece nonstop. S-a întâmplat acum un an, când am fost la Constanţa cu familia. Fiind iubitoare de apă, stăteam foarte mult în apă, când am auzit o fetiţă strigând ajutor. Chiar dacă nu ştiam să înot, am presupus că apa nu e chiar atât de mare şi m-am dus să o ajut, de fapt să o scot de acolo. Idioată cum eram, trebuia să mă duc după cineva, dar, eu tot înaintam. Ajungând la ea, am realizat că apa e prea mare şi pentru mine. Aşa că a trebuit să fac ceva cât mai repede, dar, a venit un tip la noi şi ne-a întrebat dacă vrem să ajungem la mal. Am răspuns afirmativ, şi gata. M-am ales cu o săptămână de pedeapsă, şi o experienţă uimitoare. La un pas de moarte? Cu adevărat uimitor, dar mi-a fost puţin frică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am imprumutat niste neamuri cu bani... nu i-am mai vazut inapoi, dar ma apreciaza toate neamurile laughing

| Laaaaaaaaaw a răspuns:

Am facut multe fapte bune, dar putini le-au apreciat. Hmm... Cred ca cea mai buna si cea mai apreciata a fost cand mi-am salvat cea mai buna prietena puppy dog eyes cand era sa o calce masina.

Întrebări similare