Am fost la un chef unde o fata se imbatase rau de tot, 2 prieteni de-ai mei au vrut sa o traga intr-o camera sa profite de ea, nu am lasat sa se intample asta, plus ca s-au bagat alti 2 pentru ei si era sa imi iau bataie dar nu m-am lasat nici eu, am trecut prin ceva scandaluri, dar pana la urma am reusit sa scot fata respectiva de acolo, eram dispus sa ii reclam si le-a pierit cheful cand au auzit, preferam sa risc sa fiu batut decat sa am pe constinta ca am lasat o fata sa fie violata cu buna stiinta, bine ca s-a terminat cu bine.
Nimic ciudat, doar peisaje de rahat. Ratati beti, jegoase dansand, fite nefondate.
Nu mi-e dor deloc de adunaturile alea.
Am fost odata la un eveniment si am vazut o fata intr-o rochie neagra care s-a impiedicat si a cazut pe jos
Si ce?
Si am raspuns la intrebare
Am găsit o guma, in piure.
Unul a început să danseze și să se de-a la gagica altuia și tipul și-a chemat tovarasii, pe puțin 5 mașini au venit, băieții cu bâte de baseball tot ce trebuie. Tot tacamul.
Sau certat ei ce sau certat până tipul care și-a chemat armata după el, a impins-o pe una din cealaltă tabără de a căzut pe jos. Și în acel moment tipul care se dăduse la tipa, i-a dat una la ăla de nu se s-a mai adunat de pe jos. Așa din fundul curții, tipul avea și vreo 2m si 130kg. Cad 2, cad 3 si Pana la urmă și-au luat-o toți la panica cat că aveau bate și mari bastani nu știam pe unde sa mai iese din încăpere
fanmiraculos întreabă:
mihaa întreabă: