| LoveÈℓa a întrebat:

Care a fost cea mai,, ciudata situatie,, care ati trait-o?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu stiu daca e ciudat/ penibil, dar pentru o clipa asa am simtit la acea vreme..eram in clasa a 10 a si un tip din scoala, a venit cu bicicleta, eram un grup de fete si am pus pariu cine se urca pe portbagajul bicicletei din mers, eu mai facusem acest experiment si imi reusise, dar de data asta nu.ce sa zic, ca am capatat o julitura de mai mare frumuseteahee hee iar restul se uitau cam ciudat, dar cand au vazut ca e de rau, a venit si m-a luat in brate un coleg si m-a dus la cabinetul medical.
O seara frumoasa sa ai!

9 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Pai poate atunci cand mi-am uitat toate cartile si caietele acasa intr-o vineri,aveam geografie,romana,mate,si desen si eu am uitat totul acasa, am luat cartile din ziua trecuta, care erau istorie, civica, muzica (doua ore de istorie)am crezut ca pic din picioare atunci laughing dar acum rad de asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare stupida! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost de curand cand am vrut sa ma grabesc cik.trebuia sa cobor scarile de bloc care sunt si in afara nu doar inauntru, sunt cam multe vreo 10 si in loc sa ma uit la scari m-am uitat pe usa scarii sa vad daca e vreun anunt si nu stiu cum am coborat scarile oricum comic si anormal, da' totusi am ajuns in picioare. apoi m-am uitat la toate balcoanele sa vad daca s-a uitat careva.m-a buhnit pe mine rasul da' pai pe aia care m-au vazut.eu sper sa nu.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat o guma de mestecat in gura si mi-am dat seama ca trebuie sa o metec abia dupa 20 de minute.

am adormit in tricou si fara sa-mi dau seama am bagat capul prin maneca.
dimineata nu stiam ce e cu mine straight face

| agirll a răspuns:

Atunci cand.......ma-m trezit pizata jos din pat diminathalaughingfunda?big grinpls

| moustache a răspuns:

Tias zice dar deja ai dat funda.straight face

| VGC a răspuns:

Ma grabeam sa ajung la scoala si facem mai multe lucruri in acelasi timp si nu mi-am dat seama ca am plecat cu papuci(erau de aia pufosii aveam vreo 10 ani ce vreti de la mine)si am observat ca in maxitaxi toti se uitau la mine dar nu imi pasa si cand am coborat la scoala si am calcat intr-o balta cu apa am observat(nu mica mi-a fost mirarea)ca sunt incaltzta cu papuceiiiiii aia misto..Asta e acum rad dar in acel moment valeu nu vreti sa stiti ce a urmat laughinglaughinglaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru VGC):

Mi s-a intamplat si mie in clasa a5-a dar nu s-a ajuns a fi o situatie jenanta pentru ca la mine scl era apropiata de casa si am observat la jumatea drumuluirolling on the floor

| Beelzeboobs a răspuns:

Ai scris cu mixerul mamei tale? Ma dor ochii dupa ce ti-am "citit" "intrebarea".