Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost cand dupa 10ani de asteptari am nascut-o pe fiica mea si am vazut-o prima data cand mi-a adus-o dupa ce m-am trezit din anestezie, era cea mai frumoasa zi si cel mai frumos moment cand am dat cu ochii de ea am vrut sa ma ridic sa merg spre ea, era atat de frumoasa si cu ochii deschisi si buze rosii i se spunea "ciresica"pe sectie era cea mai minunata zi a mea care nu se poate descrie si compara cu nici o alta zi frumoasa din viata mea
N-am nicio idee, probabil o zi calda de vara petrecuta cu iubitul la iarba verde sau o zi cu prietenii fara griji
Nu poti sa zici ca ai avut doar o zi care sa fie cea mai frumoasa din viata ta. Dar, ca sa iti raspund la intrebare, una dintre cele mai frumoase zile din viata mea, a fost ziua majoratului meu, deoarece in acea zi, toate persoanele pe care le iubesc mi-au fost alaturi, si a fost totul exact asa cum am visat, si imi va ramane o amintire frumoasa toata viata.
Numai bine!
Cand am luat permisu de conducere ... o luna numai cu el dupa mine stateam... si la wc daca ma controlai il veam
)
Idem noname.Am mai avut zile in care am fost bucuroasa, mandra de mine, m-am simtit iubita, dar niciuna ca cea mai frumoasa, sau cea in care am fost cea mai fericita. Dar o astept.
Cand m-am impiedicat si am cazut cui fata pe 1 bagnota de 100 ron
a meritat cazatura
Zile frumoasa nu pot sa zic ca nu au fost fiindca nu e adevarat dar inca o mai astept pe "cea mai frumoasa"...
Gicamafiotul4442 întreabă:
madalinaf0510 întreabă: