Cea mai frumoasa zi a fost atunci cand am aflat ca cineva ma iubeste mult, cele mai frumoase zile au fost si vor fi atunci cand el va fi langa mine.Defapt sunt sigura ca cea mai frumoasa zi (la care cred ca te referi tu) din viata mea va fi atunci cand voi mamica unui copil sanatos.Cred ca doar atunci voi putea spune ca este cea mai frum zi a mea..pana atunci am parte de clipe frumoase alaturi de cei dragi, si sper ca "cea mai frumoasa zi din viata mea " sa vina cat mai repede. Dar tu ce ne poti zice despre cea mai frumoasa zi din viata ta?
F frumos
Iti multumesc ca ti a placut parerea mea!
Cpl
Buna! cand am am adus pe lume cei 2 ingerasi ai mei, cand am fost ceruta de sotie.
o seara buna!
Superb! ai vot
Mulktumesc! ordinea era invers se pune?:d
Orice zi este imprevizibilă şi, deşi recunosc că nu îmi plac surprizele, tocmai ineditul a făcut fiecare zi specială.
Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost cand mi-am dat seama cat de perfect sunt ahahaha . Si nu glumesc.
Esti perfect... ma bucur pentru tine dar de mine ce crezi
Cred ca esti super!
Adc in ce sens super
Esti frumoasa. Mai ales in albastru. Daca vrei sa imi spui mai multe despre tine, sa pot veni cu o parere mai amanuntita, nu evita sa o faci, imi place sa ofer sfaturi si pareri.
Oke. pai intreba ce vrei sa stii auzi dacca vrei sa vb cauta o intrebare de-a mea cu putine ras si da-mi repley
Cea mai frumoasa zi urmeaza in zilele urmatoare! ..cand o sa imi sterg contul de pe TPU!
Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost cand eram k prietenul meu impreuna waii ce frumos era:X:X:X Ne iubeam enorm de multt