Intr-a saptea mi-am vazut cea mai buna prietena murind sub ochii mei in cel mai stupid accident cu putinta. Intr-a noua mama a plecat in Italia. Am vazut-o adunat 3 luni de atunci (sunt anul 1 de facultate si daca nu ramane acolo, cam greu sa o termin); intr-a 10-a a murit tata, moment peste care inca nu am trecut.
Ii invidiez pe cei pentru care cea mai mare tragedie e ca ii inseala partenerul, sincer!
N-as putea sa zic una cea mai mare. Au fost mai multe.
In ultimul an le-am primit pe cele "sub centura"
Bună.
Pierderea mamei acum aproape 6 luni de zile.
Asta este cea mai tare palmă primită de la viaţă.
Pa, pa.
Sunt multe
1.cand am aflat ca prietena mea cea mai buna facea sex cu iubitul meu.
2.cand au murit bunicii mei(ei m'au crescut)
3.cand m-am ars la mana si a trebuit sa stau in spital
4.cand m-am indragostit pentru prima data dar sentimentele nu au fost reciproce
5.cand am aflat ca fratele meu are o boala(noroc ca poate fi tratata)
6.cand a avut tata accident cu tirul
7.intr'o excursie mi-am rupt piciorul(am avut tripla ruptura)
8.cand am aflat ca persoana pe care o iubesc ma insela
9.cand am aflat ca cealalta bunica a mea mai are putin de trait
si sunt mai multe dk as sta sa le scriu pe toate as sta pana maine seara))
Stii cum spune cunoscuta zicala:"Nu da, Doamne, omului cat poate duce!"Asa incat eu cred ca atata vreme cat le-am primit si am putut suporta loviturile vietii fara a-mi pune capat zilelor, imi spun cu toata recunostinta pentru destin, ca cea mai grea nu mi-a sosit inca.Si poate nici nu va sosi.Nu vreau sa provoc destinul insa cred ca fiecare om a primit lovituri de la viata, dar atata vreme cat a trecut prin ele si a supravietuit, se poate socoti mai puternic.Caci ceea ce nu ne ucide, ne intareste!
Cand era sa imi pierd parintii intr-un singur an, din aceeasi cauza. A fost o lovitura grea si inca mai este de fiecare data cand imi amintesc de acel moment
deiutza_9183 întreabă:
SadBoyForever întreabă: