anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cea mai groasa carte pe care ați citit-o?

10 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Fratii Karamazov. 3 volume sau 2 nu mai tin minte.

| Dismally a răspuns:

Una din seria Cantec de gheata si foc (Game of Thrones) probabil ca toate sunt mari happy A ta?

| Brizbriz a răspuns:

Seria Dune
pana la cartile alea, nu am considerat NICIODATA ce "probleme" ar putea avea un zeu

| Nirvanaaa a răspuns:

Tratat de fiziologie a omului - Guyton & Hall. Ce sa mai, am si plans de fericire citind-o.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin carte, pentru că e ambiguu.
Dacă ai citit cele 2 volume din "Cei trei mușchetari", se pune că ai citit o carte sau două cărți?
Dacă ai citit o carte de 500 de pagini, care e o colecție de 25 de schițe și nuvele de Cehov, ai citit o carte de 500 de pagini sau 25 de cărți mai mici?
Problema asta a mai pus-o și @johnnny123 când a mai pus cineva întrebarea asta. Dar vin și eu cu o altă problemă:
Care e mărimea colii? Pentru că sunt cărți sunt subțiri și când le termini ai impresia că ai citit puțin, dar când le așezi în picioare pe raftul din bibliotecă și le compari cu alte cărți vezi că sunt mai "înalte".
În definitiv, nici nu contează grosimea cărții ci ce-ai înțeles din ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biblia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biblia și Coranul

| Larianiel a răspuns:

Câteva dintre romanele lui Nicolae Breban. Omul ăsta a ales să scrie pagini nejustificate. Vreau să spun că face adăugiri interminabile. Pe lângă asta, "Notre-Dame de Paris". Nu mai știu exact numărul de pagini, dar erau destule. Nici nu mă uit la numărul de pagini de obicei, mai ales dacă îmi place povestea încă de la început.

| nujcatoatesuntluate a răspuns:

Harry Potter și Ordinul Phoenix. Are 900 și ceva de pagini și am citit o in 2 săptămâni. Frumoasa carte happy

| hirdovsmiv a răspuns:

"Moara cu noroc"

Întrebări similare