| chiftelutacrocanta a întrebat:

Care a fost cea mai lunga imbratisare pe care i-ai oferit-o cuiva si cat a durat?

44 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Acum doua luni cand m-am intalnit cu el, m-a imbratisat prima data si la sfarsit cand a venit maxi sa plece acasa, l-am imbratisat eu pe el si nu i-am mai dat drumul, pana cand nu a plecat masina. Dupa, i-am dat drumul, insa deja pierduse masina. Hahaha, pur si simplu ma ador!
Mi-a spus ca sunt un stres care ii umbla prin minte.

| justanotheruser99 a răspuns:

Fostului. L-am sufocat timp de 4 minute. laughing

| Drimmero a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ce gagica patimasa!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Da, devotata nu gluma.

Interesant,, asta-i cuvantul cheie cu care m-ai descris si pe mine, iti mai aduci aminte?

Nu chiar, ai putea sa imi dai un indiciu in legatura cu contextul in care te-am descris astfel?

Fotbal si iar fotbal, cand ma bateam cu pumnii in piept ca sustin echipa indiferent daca-i iarna sau vara.

Aaaa! Imi amintesc! Chiar meriti sa fi descris asa. Esti un adevarat suporter. big grin

Echipa pe care o sustii iti reflecta caracterul,, trebuie sa ai nervi de otel si sa fii sanatos 'Tun' pentru a-i declara iubire Arsenalului!

In cazul tau, cred ca a fost dragoste la prima vedere laughing

Categoric,, dar nu imi trecea prin cap nici cea mai mica idee ca echipa asta e devoratoare de sanatate.

Asta e. Ai ales-o, iar acum trebuie sa ramai alaturi de ea si la bine si la greu. laughing

Nici ca regret vreodata alegerea facuta!

Asa te vreau! Bravo!

Tu,, ce pasiuni ai prin care ti se remarca devotamentul?

Ei bine... nu stiu cu ce sa incep. Iubesc sa pictez. O fac de mica. Pur si simplu am libertatea de a crea tot ce imi doresc, ceea ce imi place enorm. O alta pasiune ar fi sportul. De mica am fost invatata cu el. In fiecare an faceam ceva diferit. Imi place mult volley-ul, tenisul, inotul, baschetul, imi place sa alerg, cand eram mai mica jucam si fotbal cu prietenii de pe strada laughing
Ador muzica. In special rock, jazz, metal, clasica, chiar si folk. Ba chiar am invatat sa cant la chitara. (cred ca acum mai stiu doar 2 piese cap coada, dar nu-i nimic laughing ) Fac voluntariat la o casa de copii, imi place sa ajut. Pot spune ca sunt devotata actoriei, un hobby mai recent si imi mai place mult fotografia. Pot spune ca ma pricep destul de bine, tinand cont ca am anumite perspective formate. Cam asta ar fi de spus despre mine, daca nu excludem faptul ca iubesc sa citesc si sa ma uit la filme (de calitate)
In general eu sunt devotata, indiferent de ce fac. big grin deci poti regasi devotamentul adanc infiripat in personalitatea mea laughing

Interesant ceea ce spui tu aici!
Pasiuni,, nu doar asa de dragul de a fi zise/

Pasiuni sunt toate laughing Dar sa zicem ca ce tine de domeniul artistic/creativitate are un loc special in inima mea. Deci da, sunt devotata artei.

Nu pot sa ma laud ca-s un fan al artei, dar pot sa zic c-o admir cand e pe sufletul meu. Pentru mine arta=fotbal, dar admir si pictura, muzica, cinematografia si etc,, dar marea mea pasiune se stie unde se afla.
Stima!

Asemenea!

Mi-esti simpatica!

Aww... Si tu mie. Pari un tip super ok happy

Aparentele s-ar putea sa insele, dar in general sunt un om cu simtul umorului dus la maxim!

E bine sa ai simtul umorului. Denota inteligenta. Car despre aparente, nu comentez nimic.

Chiar nu ma supara glumele,, ba chiar continui sirul de mistouri cu persoana care ma 'provoaca', uneori recunosc faptul ca-s tampit notoriu!

E bine de stiut.
Chiar tampit notoriu? laughing Impresionant.

Nu e oare un soi de inteligenta faptul ca-ti recunosti propria greseala si incerci s-o corectezi?

Ba da. Adica niciodata nu vei vedea un prost care sa recunoasca faptul ca e prost, sau un nebun care sa-si admita propria nebunie. Deci prin faptul ca iti cunosti greselile si incerci sa le remediezi, te face o persoana constienta de propria cantitate de materie cenusie.

Total d-acord!

big grin

| syd2 a răspuns:

0 minute 0 secunde. Aplauze.

| Divy a răspuns:

Familiei mele happy nu prea contorizez momentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 8 ore sau cam asa ceva. Cateodata chiar mai mult.
Era ursuletul meu preferat (inca il mai am pe undeva intr-o cutie).

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Cam atat era programul de somn si imparteam acelasi pat pe atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai lunga imbratisare care am dat-o...bineinteles ca nu am cronometrat-o. Imbratisarea data de dor, de dragoste, de iubire, de...mai zi tu si altele, nu le poti cronometra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai lunga imbratisare care am dat-o...bineinteles ca nu am cronometrat-o. Imbratisarea data de dor, de dragoste, de iubire, de...mai zi tu si altele, nu o poti cronometra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haaaha, frăţiorului meu
Cam 20 de minute l-am ţinut în braţe
ce îndrăgostit e :))
http://vocaroo.com/i/s0cHQf4Fl9aj

| Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends a răspuns (pentru anonim_4396):

Pffff, pot sa va mananc pe amandoi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends):

Da.
da, da, poţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am imbratisat viciile cu multi ani in urma. Inca nu le-am dat drumul...

| August99 a răspuns:

Mamei mele dar nu mai stiu cat a durat

| mnbvf a răspuns:

A trecut mult timp de atunci, nu îmi amintesc.

| 4StarLight a răspuns:

Chiar nu ştiu, nu m-am gândit niciodată să număr happyCred că vreo 5-7 minute, maxim 10! De acum știu să mă cronometrez în caz că întreabă cineva pe TPU! laughing

Întrebări similare