Mi s-a parut penibil sa ma port ca cu un necunoscut cu prietenul meu doar pentru ca m-a obligat situatia.
Când mi s-a rupt aţa de la bichini şi mi-au căzut jos,... uuu, nici nu îţi poţi închipui, ce ruşine şi ce penibil m-am simţit; în ziua cu pricina(eram la cursuri)!
Nebundupatine, dragul meu
WAileiii)numai "gestul în sine"(virtual) m-a înspăimântat:O, darămite să fi fost şi realist,... presupun că se lăsa cu rău/leşin)
Hey, nu e de glumă! ...sunt foarte emotivă, în cazuri d-astea
Cand am fost la cumparaturi, am umplut cosul, am ajuns la casa de marcat si...am constatat ca am uitat banii acasa
In 98, luna mai, frumos afara, plecam cu colegele in oras
mergem cu firobuzul,(stateam la mijlok la roata)si radeam, de numa toate
la un moment dat soferul pune o frana si eu ma dezechilibrez si disperata sa pun mana pe bara,
bag mana la un nene in buzunar
colegele erau pe jos de ras, eu albastra de rusine si ma intorc spre nene si zic
nu sunt o hoata, a fost un accident
nenea ma iarta, dar la prima statie am coborit toate jos ca restul calatorilor se uitau ciudat la mine
Am vrut sa am duc o statie cu autobuzul si mi-am zis ca nu mai are rost sa-mi cumpar bilet. Dar dupa ce m-am asezat au urcat controlorii si mi-au cerut biletul.Eu am spus doar atat:Nu am bilet.Si m-au dat jos din autobuz.toata lumea radea.Si s-au dat si ei jos cu mine si chiar cand plateam amenda s-a oprit un tip de care imi placea sa am salute.am murit de rusine.
LastKiss întreabă:
andree_5411 întreabă: