Acum 4 ani când m-am urcat la 6 dimineața mahmur cu rolele pe o rampă udă. După 10 secunde mi-am dat seama că nu era cea mai bună idee care ar fi putut să-mi vină în momentul ăla, da deja era prea târziu.
Atunci cand am zis,, Normal ca pot sa sar peste mlastina aceea de noroi! ". Da... cred ca iti imaginezi deznodanantul povestii.
Cea mai proasta idee a fost cand am sarit de pe o barca in fata ei in apa de 2 m eu invatand sa inot cu vreo 3 zile inainte.M-am ales cu un cucui si cateva cosmaruri.
Hmm, cea mai proastă idee am avut-o când eram mică. Nişte vecini îşi renovau locuinţa, iar în faţa casei lor (vis-a-vis de a mea) era un morman de scânduri, cadre de ferestre, etc. iar eu m-am cocoţat pe el.
Little did I know, erau şi cuie în scândurile acelea, eu purtând nişte gumari ordinari, un ditamai cuiul ruginit mi-a intrat în laba piciorului.
A trebuit sa şchiopătez până acasă, să mă smiorcăi şi să bocesc în faţa lui tăică-miu, până mi-a scos cuiul din picior şi până m-a bandajat, dojenindu-mă părinteşte.
sabin89 întreabă: