| AndaluziaM a întrebat:

Care a fost cea mai rea intamplare a voastra? povestiti-mi cea mai buna poveste are

Răspuns Câştigător
| ZK a răspuns:

Bună.
Cea mai rea zi a mea a fost când mi-am pierdut mobilul. Aveam un iPhone 4sad.M-am jucat footbal pe terenul de la şcoală şi l-am pus pe marginea terenului. Când s-a terminat meciul, telefonul nu mai era acolo unde l-am pus. 2000 de lei se duseseră pe apa sămbetei. Tata s-a supărat foarte tare pe mine laughing.Dar m-a iertat pănă la urmă şi mi-a cumpărat un iPhone 4S.big grin

7 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Duminica am spart doua colace de vreo 3-4 milioane(banuiesc)unul...

| Crucified a răspuns:

Pai doar una? ok. iti zic una. big grin cand mi s-a scazut nota la purtare pentru prima data. broken heart

| AndaluziaM explică (pentru Crucified):

Uu dc ce ai facut?

| Crucified a răspuns (pentru AndaluziaM):

Pai am impins un baiat din greseala, fara sa vreau.

| AndaluziaM explică (pentru Crucified):

L0l

| F1rstBlooD a răspuns:

Eu am avut 3 zile urite rau :
1. era intr-o zi de scoala si m-a enervat o colega(era o timpita) am batut-o i-am rupt parul din cap si am facut-o cum mi-a venit la gura
a 2 zi a venit la scoala cu un cutit da dela de chileri care taie aproape orce imediat. Iincepuse ora de sport si profesorul ap plecat un pic si eu eram la fodbal portar si dintr-o data striga iubita in spate si cind ma uit ea vroia sa dea cu cutitu in mine da am prins-o, i-am dat un picior in burta si am pus-o jos
daca nu striga iubita sa am grija eram mort ca avea de gand sa mi-l infiga in ceafa... o faza ca in filme
2.eram tot la scoala si am adus laptopul sa ne jucam ( era spre sfirsit de an) si dintr-o data auzim o bubuitura era panou de electricitate
era gata sa ia foc scoala(bine facea)
e laptopul meu sa bulit da sintr-o data cind ma uitam la el au inceput sa bubuie toate monitoarele de la pc-uri (eram in sala de informatica) imediat ne-am pus jos si am sapat dar 3 colegi au fost raniti grav printre care si iubita mea a necesitat sa fie dusi la Bucuresti
numi era de laptop miera de iubita mea.
am stat toata noaptea la spital intretimp i se scoteau coburile
pina la urma a scapat toti
cea mai grea zi din viata mea
ziceam ca noaptea aia no sa treaca niciodata.
3.eram prin centru si beam un suc cu prieteni dintr-o data un om a iesit dintr-un bloc in flacari cind am vazut am incremenit
au arunat apa pe el si a reusit sa scapae cind ne uitam noi in sus ardea 3 apartamente si intr-un apartament era blocata o fetita
eu si prietenul meu alex n-am dus so salvam (erau 20 de oameni invarsta da niciunul nu sa incumetat so salveze...) dar flacarile erau prea mari
asa ca am intrat pe geam si am reusit so scoatem
si au venit si pompieri da sa vezi faza li s-a terminat apa( in zona nu era niciun hidrant) pina la urma au ars 5 apartamente si au murit 2 oameni care puteau fi salvati usor daca ceilanti oameni ar fi reaxionat da la toti le-a fost frica.

| crissyyo a răspuns:

Cea mai "rea" intamplare? hmmthinking s-a intamplat odata sa ma imbrac la scoala in fustita puppy dog eyes... partea frumoasa era ca afara ploua si batea vantul de te lua pe susrolling on the floor a trebuit sa stau asa de la 2 pana la 8 seara... itidai seama ce satisfactie pe baietii din liceul meu?=p~ laughing Bafta!:*

Întrebări similare