Cea de anul acesta, 14 ani ( cam mica stiu )
ei bine ...totul a inceput foarte prost, eram cu toate prietenele mele ( destul de multe ) la casa mea din alta localitate si nu stiam ce sa facem... Am zis sa jucam adevar sau provocare si o fata m-a provocat sa beau mai multe bauturi amestecate si le-am baut si in 2 minute am vomitat de nu mai puteam
Dupa aia am mers sa le arat fetelor imprejurimile . Niste idioti au vazut ca sunt "fete noi" pe acolo si au inceput sa ne urmareasaca cu masina, au schimbat cinci masini )) In timpul asta noi stateam pe strada cu niste baieti si cam faceam scandal si a venit politia sa ne trimita acasa
Dupa aia a inceput sa ploua si noi continuam sa stam pe strada si sa ne certeam cu aia de pe acolo
Pana la urma am plecat acasa si cand ajungem, ne dam seama ca tatal meu a schimbat muzica si a pus populara si atunci noi am inceput sa ne prostim pe acolo, sa facem hore si alte alea La un moment dat o prietena de-a mea i-a cerut tatalui meu bere si acesta chiar i-a dat si am inceput toate sa bem Bineinteles ca eu am baut cel mai mult. Pana cand s-a taiat tortul eram beata de tot . Si apoi, la tort, eu ma chinuiam sa mananc dar la cat de beata eram duceam furculita pe frunte in loc sa o duc la gura . Iar fetele isi bateau joc de mine, ma puneau sa ma invart si alte alea. ( mantionez sa spun ca nu imi amintesc, dar au avut grija prietenele mele sa filmeze tot si de asta stiu ) Apoi, pe la 23:30 o colega de-a mea s-a duc la un vecin de-al meu acasa si a strigat dupa el si a venit maicasa . Apoi am iesit in strada in pijamale incercand sa o sunam pe o alta colega a carei zi de nastere era de asemenea in aceeasi zi . Si toata noaptea am cantat ( eu care nu cant nici daca ma spanzuri) in continuu melodia aia populara "Radu mami" .
Pe la 1 noaptea am intrat toate in casa ( au dormit la mine fetele) si am vrut sa ne uitam la un film de groaza. Am pus laptop-ul pe podea si noi toate eram care pe pat, care pe podea, unele peste altele La un moment dat, in timpul filmului eu am adormit , fetele mureau de frica si tipau iar eu dormeam
Dupa aia, pe la 3 noaptea am iesit afara si am stat acolo pana pe la 5, cand am intrat din nou in casa, am stat pe acolo, si la 6 am iesit din nou afara, si la 7 dimineata ne-am culcat si noi
A fost o zii mininata, am nenumarate amintiri de acest gen din anul acesta! 2010 a fost cel mai frumos an de pana acum
Well. n'om fi avut noi petreceri gen cele de la My super sweet 16, dar cred ca cel mai important e sa fii cu cei dragi, nu sa te lauzi cu cat mai mult.
alexalisnic întreabă: