| inna a întrebat:

Care a fost cel mai bun sfat pe care nu l-ai urmat?

Răspuns Câştigător
| peanut a răspuns:

Nu pune suflet cand nu merita...

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

"Mai lasa si tu orgoliul ala stupid la o parte si cere-ti scuze. Ce crezi ca mori, daca ii zici ca iti pare rau?"Cam asta zicea un bun prieten de-al meu. Dar eu m-am facut ca ploua.Rau am facutcrying

| Flav a răspuns:

''In viata, ca sa ai succes, trebuie sa fii nesimtit, sa ai tupeu.'' Eram un idealist inainte, acum sunt realist si din pacate, dau dreptate acestei vorbe.

| SweetCandy a răspuns:

S nu mai fiu atat de incapatanatabig grin am o incapatanare prosteasca, pe care cei din jurul meu au "detectat-o" insa eu tot nimic nu fac pentru a renunta la eaangry

| imortal a răspuns:

Mi-a zis unu "impushk-te" si am facut-o laughing)) glumeam..."nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita" laughing) si o sa tin cont de el si 20 vieti de as avea.

| Katiee^^ a răspuns:

" Invata din greselile altora "
De fiecare data a trebuit sa repet si eu acea greseala ca sa-mi dau seama ca nu e bine. Cred ca oamenii nu se lasa pana nu se conving ei ca acel lucru nu e bun happy Sau cel putin asa fac eu big grin

| ionoion a răspuns:

Fii cuminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să ştiu să vorbesc cu un deştept, dar atunci când e nevoie, să ştiu să vorbesc şi cu un prost, o lecţie c a necesitat mult timp din partea mea, dar pe care am învaţato.happy

SweetCandy încăpăţânarea ta poate fi o calitatebatting eyelashes

| litlleangel a răspuns:

Nu te grabi sa cresti, traieste-ti copilariacrying si nu am ascultat.imi pare tare rau. mi-am dat seama abia acum ca cei mai mari intotdeauna au dreptate.