| Lostlyric a întrebat:

Care a fost cel mai ciudat obiect văzut într-o casă pe care ați vizitat-o?

Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

Ba, cea mai ciudata chestie pe care am vazut-o eu la cineva, era un bibelou din ala ciudat cum se gaseau inainte prin balciuri, cu un jamaican de isi facea de cap cu o oaie. Si culmea era ca statea bibeloul langa televizor in camera copilului O_O

32 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pe tine

| Lostlyric explică (pentru CristiDinBucuresti):

Hahaha

Sa inteleg ca nu prea respiram... tongue

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| Freya1 a răspuns:

Stiu ca poate la romani, mai ales la batrani se mai poarta dar mie mi se pare sinistru sa ai pe pereti poze cu mama, tata, bunici morti in sicriu cu restul care jelesc etc...
Sau farfuriile de pe pereti.Cred ca este o traditie, ca si la mine la tara aveam.Dar nu o inteleg...
Oglinda pe tavan (cat de narcisist sa fi laughing ), urna cu defunctul, capacul de wc cu doi delfini draguti pe care daca il intorci invers zici ca e satana...
Sunt multe.

Nicidecum varsta la care nu mai respir.

| Lostlyric explică (pentru Freya1):

Oh da! Aici iti dau dreptate. Dar, natalia, poate oglinda aceea are alt scop. tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Arthiom a răspuns:

Si inca ceva, la altcineva era pe perete un tablou, o pictura ceva, cu o fetita in fusta, batea vantul, evident ce se intampla si un caine o musca de fund, #facepalm.

| Lostlyric explică (pentru Arthiom):

LoL

| Lostlyric explică (pentru Arthiom):

Perverse gazde ai mai avut laughing

| Freya1 a răspuns (pentru Lostlyric):

Stiu ce scop are, dar de ce ai vrea asta? laughing
Plus ca sunt ce au deasupra si si pe usile dulapului in lateral e ciudat.De ce nu pun si o camera de filmat cu un drum big grin

| Lostlyric explică (pentru Freya1):

Cum iti dai seama ca nu au si o camera video incorporata pe undeva, prin oglinzile alea? laughing

| Freya1 a răspuns (pentru Lostlyric):

Eeee asta e cam ilegal happy.Dar poate pun in caz ca uita cum aratau in oglinda si vor sa se vada mai tarziu.

regis
| regis a răspuns:

Nu stiy daca se pune... Am văzut o baie, cu deschidere spre sufragerie. Adică intre cele doua încăperi era o bolta cu deschidere de vreo 2, 5 metri. Chiuveta cu oglinda pe mijloc, iar in dreapta, după un perete de vreo 80 cm dusul. In stânga, dupa un perete similar, bineînțeles, WC-ul.
Menționez ca era singura baie din casa.
Spre norocul meu, nu a trebuit sa folosesc toaleta, desi am chefuit câteva ore in sufrageria respectiva. Probabil din cauza gândului că...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un suvenir d-asta :
https://www.majesticdragonfly.com/mummy-case-henettawy-8197

Fusesem in vizita la cineva si avea perne peste tot ( erau sprijinite de peretele holului pe ambele parti, in jurul paturilor, in pat, pe scaune ) facute de ea. Atunci mi s-a parut ciudata casa aia, acum mi-ar placea la nebunie sa o mai vad iar. 8->

| Lostlyric explică (pentru regis):

Cu bolta? Adica...nu avea usa sau nimic care sa faca separarea intre cele doua?

regis
| regis a răspuns (pentru Lostlyric):

Exact. Si ca proportie, deschiderea era mult mai mare decât pereții ramasi.
Si poate trebuie sa precizez: cand zic sufragerie, nu ma refer la incaperea in sine, utilizata pe post de living, de camera de trecere sau mai stiu eu in ce scop. Era sufragerie prin functionalitate, adica era o incapere de vreo 4/4, cu o masa mare in mijloc, la care puteau sta lejer 10 persoane si unde erau primiti musafirii.

| anamariarot a răspuns:

O jucărie care imita un tip gras și când apăsai pe buton, își dădea pantalonii jos :))... dar asta e pistol cu apă pe lângă cei care-și țin prin casă cenușa celor incinerați, cei cu altare satanice și cel mai sinistru, dormitorul tipei ăsteia: https://www.youtube.com/watch?v=I2GNnA-JF18&t=322s

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu e chiar pe subiect dar, ceva asemanator :
http://m.youtube.com/watch?v=NyK_1fOU-3k
Chiar nu imi aduc aminte de obiecte ciudate, am gasit niste prezervative in niste pantaloni cand eram mai mic si mi se pareau "wow", voiam sa mi le pun, sa vad cum ma simt dar mi le-au luat astia, eu eram ceva de genul "nu stiu ce-s astea " dar deja ma gandeam la un plan de evadare ceva, sa le ascund si apoi sa le iau, ba chiar am schimbat subiectul cu gandul sa le distrag atentia si sa raman cu.ele dar no, mi le-au luat.
Ah, ca tot zic de prezervative, tot cand eram mic.o vecina avea un nepot mai mare ca mine care a venit acolo cu o fata. dupa ce a plecat ala vine vecina la mama cu un prezervativ folosit in mana si o intreaba "da asta ce e? ".a sfatuit-o sa il arunce.
Poate s-a si spalat pe mana dupa.
Aia era batrana, nu stia.

| Lostlyric explică (pentru anamariarot):

Hahahaha. Cred ca as trage o sperietura epica in dormitorul tipei. A dus fantezia Barbie prea departe, totusi.

| Lostlyric explică (pentru PersonajFictiv):

Ahahaha...stiam scena din Family Guy. Dar eu cred ca ar fi dragut ca orice casa sa aiba Brian-ul ei. Eu sigur mi-as dori unul.
Prima oara cand, copii fiind, am vazut un prezervativ (sper ca nu era folosit, dar nici nu aveam cum sa ne dam seama), l-am umflat ca un balon. Ni se parea amuzant ca se umfla atat de mult. Niciun balon cunoscut de noi nu se umfla asa. laughing Stiu. Gross!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Telefon fix cu hannah montana pe el in casa unui baiat.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Freya1):

Wow,ce dragut...pacat ca la mamaie acasa nu gasesc asa ceva

| RAY a răspuns:

Icoane,am fost o data la un client si avea plina camera de icoane, jesus eu eram cu laptopul dar e ciudat, adica nu era vorba ca iese draci din mine cand le vedem dar ma marcat sa spun asa, am mai vazut o data tot asa, avea un domn un soricel si o pisica ca animale de companie,
nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam, pisica se juca cu soricelul

| JackR a răspuns (pentru regis):

Ce sa-i faci, unii chiar nu inteleg conceptul "open space". Sau il inteleg prea mult!winking

| Lostlyric explică (pentru RAY):

Au incercat sa te exorcizeze, Ray? laughing

| RAY a răspuns (pentru Lostlyric):

Aia nu, dar eu stiu ce fantezi aveau personajele din icoane cu patratele mele acoperite de grasime

| Lostlyric explică (pentru RAY):

LOL. Pai da, sunt unele tipe din icoane care au fantezii cu forme rubensiene.

| RAY a răspuns (pentru Lostlyric):

Sper ca zeita mea afrodita sa nu se supere ca eu nu am inselat-o cu nici o sfanta, daca alea ma violau in fantezile lor

Întrebări similare