Cand am aflat ca voi deveni matusa
L-am vazut pe buzat ce frumos este, abia astept sa il sterg la poponet
Cand am intalnit sufletul pereche acum sase ani si cand am aflat ca sunt insarcinata, dupa cativa ani care nu mai aveam nici o speranta ca voi avea puiutul meu, ma gandisem deja la o adoptie.Si totusi D-zeu a facut o minune in viata mea.
Nu pot sa spun ca atunci cand am primit carnetul de conducere, cand am ramas insarcinata, cand mam casatorit etc pentru ca inca nu sau intamplat toate aceasta.Sunt sigura ca sunt f importante si lucrurile astea, doar ca nu am ajuns inca sa dau de ele. In mare parte nu am avut,, norocul,, sa am viata atat de stralucita, dar pot sa spun ca cel mai fericit moment al vieti mele, a fost acela (si mai este in continuare)de cand l-am intalnit pe iubitul meu, cam de un an de zile. Spun sincer, cu mana pe inima, ca nu am mai cunoscut asa un baiat ca el in toata viata mea, si care sa tina atat de mult la mine.De aceea il consider cel mai fericit moment din viata mea, fiindca cum am mai spus, nu prea am avut de ce ma bucura in viata aceasta.
Cel mai fericit moment din viata mea a fost cel in care mi-am vazut fetita pentru prima oara! Nu mi-am inchipuit ca poate exista un asemenea sentiment... nu poate fi descris si nu seamana cu nimic din ce as fi simtit vreodata!
lovethesky întreabă:
Victoria întreabă:
kokolino94 întreabă: