| Victoria a întrebat:

Care a fost cel mai fericit moment din viata voastra? Dar cel mai trist?

Răspuns Câştigător
| Aurelia a răspuns:

Chiar nu pot sa spun ca am avut un moment atat de fericit incat sa-l pot clasifica "cel mai fericit". Nu... dar cel mai trist...am avut atat de multe, incat nu imi pot veni toate in minte acum. Cred ca atunci cand mi-am dat seama ca fericirea nu este facuta si pentru mine.

10 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Cred ca cel mai fericit a fost cand mi-a confirmat doctorul ca sunt insarcinata, si cel mai trist, cred ca atunci cand am aflat ca a murit bunicul din partea mamei, pentru prima oara, cred, m-am simtit neputincioasa, nu mai puteam face nimic!

| Cryssy a răspuns:

Nu pot spune numai un moment foarte fericit sau trist, pentru ca au fost mai multe.
Momente fericite: Atunci cand l-am cunoscut pe iubitul meu si ziua de cand suntem impreuna, atunci cand.chiar daca puteam sa il pierd, nu a patit absolut nimic si este totul bine.
Momente triste: Atunci cand au murit bunicii, atunci cand parintii se cearta in continuu si eu stau intr-un stres continuu.
Dar asta e. Viata e frumoasa, cu bune si rele. Si merita traita!
Numai bine!

| cristi202 a răspuns:

O intrebare grea pentru mine. Pentru ca au fost multe momente de fericire in viata mea. Poate acele momente cind realizam ca nu sunt singur, ca sunt iubit de cineva pe pamintul acesta.

Cel mai trist moment. - Imbracat subtire (era vara plina), prins de o ploaie rece (care a adus si frigul cu ea), deci ud leoarca, undeva in plin cimp, departe de casa (mai bine de 1/2 ora de mers pe jos). Apoi, statul intr-o baraca deschisa timp de o ora, pina s-a oprit ploaia (cu dirdiieli de frig, desigur!), si mai apoi drumul pina acasa... Nu cred ca am mai tras un frig in viata asa de serios ca atunci, si eu prefer mai bine sa mor de cald decit de frig.

| georgiana a răspuns:

Buna! Eu pot spune ca am avute parte de momente de neuitat si am incercat sa profit de fiecare clipa petrecuta alaturi de o persoana draga.In gimnaziu mi-a placut cel mai mult, in fiecare zi alegam pe holurile si ii pandeam pe cei mai mari, de clasa a 8-a cand se sarutau pe ascuns...Am avut o clasa cu multi colegi, printre care si baieti cu care aveam mici divergente(arunacu cu crete, ne alergau prin clasa), dar la sfarsitul semestrului am plans cu toti si speram sa ne intalnim peste 10 ani(cred ca mai este valabil).
Cel mai trist a fost pirederea unui preieten drag, ca un frate(cred ca am mai mentionat).
Take care! by`

| Brigitta a răspuns:

Care imi vin acum in minte:
-cel mai fericit: ma plimbam cu prietenul meu cu vaporul prin Bosfor;
-cel mai trist: mi-a murit catelusa (a fost otravita de vecinii mei).

| theodoraafi a răspuns:

Cel mai fericit moment... cand prietenul meu cel mi bun mi-a cerut sa ii fiu iubita, cand mi s-a nascut finutza, si cand am botezat-o.
cel mai trista: cand m-am despartit de prieten... cand au divortat parinti

| OLumeColorata a răspuns:

Cel mai trist moment din viata mea a fost cand m-am nascut pentru ca nu am fost dorita si am fost abandonata de tata de la nastere.
Cel mai fericit a fost atunci cand mama i-a dat nastere fratelui meu mai mic.

| fluturash_6064 a răspuns:

Cel mai trist moment de pana acum a fost atunci cand am picat traseul la examenul de conducere.si cel mai fericit, cu bucurie spun ca au fost mai multe.insa ce imi vine in minte acum. e cand am realizat cat de bine e sa ai langa tine persoane care te iubesc, si o familie care ar face orice sa te vada fericita.

| Popescu Olivia a răspuns:

Cel mai fericit a fost cand a venit mos niculae, cel mai trista va fi cand geoana va fi presendite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un moment destul de fericit, a fost cind l-am cunoscut pe fostul meu iubit(acum imi dau seama de ce)...sigur ca dupa ziua aceea au urmat multe clipe frumoase...
Cel mai trist a fost(concomitent cu fericitul moment). cind mi-a zis ca se casatoreste(fostul prieten). si inca un moment nefericit a fost si este pierdera unei colege si prietene.

Întrebări similare