O carte cu dedicatie, de la cea mai buna prietena a mea
stiu ca nu inseamna mare lucru dar pentru mine valoreaza enorm si nu as da-o pentru nici o suma de bani.
mai ales pentru ca prietena mea nu mai este acum printre noi.
Un tricou cu semnaturile tuturor prietenilor mei.Acum multi ani. Din pacate nu il mai am. Mi-a placut ideea foarte mult
Cel mai frumos cadou a fost o saptaman cu iubitul meu sot la un hotel. cu toate ca locuim singuri am vrut sa ne rasfatam si sa uitam de treburile casnice si de persoanele din jurul nostru.
Pai recent a fost ziua mea si am primit 5 milioane de la mama mea si un inel superb:X:X:X.in rest toata viata am primit haine, parfumuri, papusi, petreceri surpriza, o combina muzicala, maimutoaie de plus, camioane de flori, adidasii pe care mi-i doream de la puma, etc. cele mai importante sunt cel; e din suflet...cadourile primite in copilarie sunt cele mai importante pentru mine. iar de cand am crescut cred ca inelul de la mama e cel mai tare cadou
am primit si alte lucruri super dar nu de ziua mea.cum ar fi cererea in casatorie:X
Anul trecut de ziua mea, m-am certat cu mai multi prieteni si am avut o zi de nastere destul de urata adica am plans la 12 noaptea si asa mai departe. Stiam ca nimeni nu s-a apucat prin clasa la mine sau asa sa stranga bani pentru ziua mea deoarece eu am insistat sa nu o faca ca nu vroiam. No in fine, am ajuns acasa, si a venit mama mea cu un plus la mine asa mai mare putin. Mentionez ca ador plushurile am multe in camera. Si cu tortu meu preferat. Eu eram plansa toata initial m-am gandit ca o fi de la maicamea cadoul dar m-am uitat si era de la prietena mea cea mai buna. Vreau sa spun cu asta ca desi nu a fost un cadou oaa, scump sau chestii de genul, am apreciat foarte mult ce a facut ea pentru mine. Acel plus inca reprezinta o valoare sentimentala enorma pentru mine.
Multumesc frumos claudiu, dar nu este nevoie.
am reusit sa trec peste pentru ca stiu ca si ea si-ar fi dorit acest lucru.cu toate astea o parte din mine a murit cu ea, in acea zi.
dar viata merge inainte.
uneori stau si ma gandesc... poate cu timpul prietenia noastra s-ar fi pierdut in grijile marunte de zi cu zi, poate s-ar fi ingropat in anii trecuti peste ea, poate nu ar mai fi ramas decat o vaga amintire a tot ce a fost.
acum insa stiu sigur ca va ramane asa pana dincolo de moarte.si poate ca totul a fost scris sa se intample...
Park1Suin întreabă:
c4nd4leante întreabă: