| Zuzzy05 a întrebat:

Care a fost cel mai frumos/ciudat vis al vostrubig grin?

Răspuns Câştigător
| ιυвιтα a răspuns:

Sincerrr...
1. Cel mai frumos vis a fost cand am visat o fetita cu ochi albastrii, cica era copilu meuwinkingSi era cu baiatul pe care il iubesc!
2. Cel mai ciudat? Cand am visat c am o sora geamana si ca ne-am indragostit de acelasi baiat:p
Ale tale?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai frumos vis este acela în care sunt cu mama!
Pa, pa.

| Zuzzy05 explică:

Si eu am avut un vis cu baiatul pe care il iubeam [acum nu mai simt atata iubire pentru eloh go on] si era foarte ciudat ca eram pe o plaja de margarinalaughingsi nu mai tin minte amanuntele, dar era ciudat si in acelasi timp foarte frumos pentru ca se despartise de prietena sa pentru mine big grin [ da' de unde?] si cand sa ma sarute pentru prima oara love struck, m-am trezit...

Mersi de raspunsuri happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai vrumos vis a fost atunci cand am visat ca eram cel mai bun om din lume.si ciudat. acum 1 saptamana a visat ca visam incontinuuu si incepeam sa ma trezesc la fel...in toate iar cand a venit vremea sa ma trezesc pe bune ma gandeam oare mai sunt vise din care trebuie sa ma trezesc?

| ddeyutza a răspuns:

Pai cel mai rmos vis al meua fost atunci cand am visat persoana iubita si am fugit de acasa vai vai:X:X::*:*