Cel mai frumos film.si cel mai inteligent la vremea aceia mi s-a parut Pulp Fiction. O capodopera a cinematografiei.
Filmul copilarie a fost "Back to the future" cand am mai crescut mi-a placut foarte mult serialul "married with children " si acum mai noi imi plac marea majoritate a comediilor, exemple ar fi multe, de la clasicul "formidabilul" pana la comediile englezesti carora nu le mai tin minte numele
"Twilight" am vazut mai multe dar asta sa zicem ca e pe 1 loc si abia astept partea a 2 a descarcatil si voi o super filmu! il ador
Love Story! 1970. Cu Ali MacGraw si Ryan O'Neal. L-am vazut de zeci de ori si nu m-am saturat de el. Am si cartea Erich Segal - Poveste de iubire. E pacat ca astazi nu prea se mai traiesc astfel de iubiri, mistuitoare si indeajuns de puternice cat sa sparga orice bariere. Acum e nevoie doar de anumite organe si-i gata dragostea...
Film frumos:Meet Joe Black, Babel (inclusiv muzica) Film f. bun:Requiem for a dream
The lord of the rings, cand eram mai mic imi placea ferma traznita(nu stiu cum se zice in engleza), The chronicles of Narnia, Kingdom of heaven...
Cel mai splendid, frumos, puternic film posibil "My Sassy Girl". Cel mai genial film :X
consilierindragoste întreabă:
VesnicRatacitore întreabă:
AuRevoirSimone întreabă: