Acum câțiva ani in urma, mi-am scăpat biletul din mana si a zburat printe mașini, era singurul meu bilet
Si un bărbat bătrân și-a riscat viata printe mașini pentu acel bilet pe care mi-la înapoiat, am rămas surprins ca a facut asta pentu mine desi eu nu am zis nimic si nici nu ma cunoaștea nici nu aveam cum sa il răsplăteasc cumva
Atunci am fost cu adevărat recunoscătoare si am învățat ca daca vrei sa faci cuiva un bine sincer si onest fa-o fara sa judeci sau sa ai asteptări
Au fost multe lucruri frumoase ce s-au facut pentru mine asa ca nu pot alege una in mod special cel mai frumos lucru totusi pot zice ca a fost cand sotul m-a cerut de nevasta.
Nu cred ca am un lucru "cel mai frumos facut" sau nu-l pot declara acum si daca l-as declara ar pali in fata faptului ca am avut un prieten care a fost cu mine prin toata copilaria si adolescenta la bine si la rau. Sau acel parinte care s-a sacrificat zi de zi ca sa imi fie mai bine, ori colegul de banca ce nu m-a parasit pana in liceu si mi-a acceptat toanele. Cred ca lucrurile frumoase dureaza.
Constantin200787 întreabă: