| T0T a întrebat:

Care a fost cel mai frumos moment din viața voastră pe care vi-l amintiți? Ar fi foarte ok și o descriere a acestuia.

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Pai nu e doar unul...
Primul ar fi cand s.a nascut fratele meu, sunt mai mare cu 13 ani decat el, dar il iubesc foarte mult, e foarte dragalas si scump, a fost un prilej de bucurie pentru intreaga familie si inca este.
Al doilea a fost cand am descoperit acea persona care imi este alaturi mereu.
Iar al treilea, cand mi.am vazut toata familia unitahappy

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu stiu, sunt multe si totusi nu imi amintesc nici unul care merita precizat, dar sa zicem ca unul dintre ele ar fi ultima data cand am fost cu prietenii mei la un concert (respectiv, betia de dupa laughing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram la ziua unui prieten si m-am veselit atat de bine, ca niciodata, fiindca tot ce s-a intamplat acolo mi-a adus aminte de un epizod dintr-un anime la care ma uitasem se eram foarte fericit, unicul minus a fost ca am ajuns beat acasa laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentul in care toti oamenii agramati si prosti vor muri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos moment a fost când iubitul meu m-a cerut în căsătorie. Eram la mare, şi mi-a făcut un joc cu bileţele care conţineau indicii, cu ajutorul cărora trebuia să-l găsesc pe plajă şi când am ajuns acolo, era minunat, a îngenuncheat, mi-a spus cât de mult mă iubeşte şi mi-a pus inelul pe deget.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am uitat să menţionez că apoi m-am trezit.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îmi trece nimic de genul ăsta prin minte, asta mă cam pune pe gânduri thinking

Întrebări similare