| DonGiani a întrebat:

Care a fost cel mai frumos și cel mai urât moment din viata voastră?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Cel mai frumos moment? Nu pot face un clasament. Au fost mai multe. Cand mergeam vara la mare in copilarie si pe langa faptul ca ma scaldam in valuri, socializam facandu-mi prietene mai mult decat imi puteam face acasa intr-un an intreg, cand cel mai frumos baiat din liceu (dupa parerea mea) a inceput sa flirteze cu mine, cand am absolvit liceul, apoi facultatea, cand ma plimbam cu primul meu prieten glumind si razand pe strazile orasului meu natal, cand m-am casatorit, cand s-a nascut fetita mea... Si lista poate continua.
Cel mai urat moment nu-l pot descrie dar s-a intamplat in 6 aprilie 2022. O persoana draga mie m-a tratat neasteptat de urat fara a avea un motiv clar. Nu stiu daca a fost cel mai urat moment dar poate il simt asa pentru ca a fost cel mai recent.
Lucrurile rele avem tendinta sa le uitam si sa le lasam in trecut. De-a lungul timpului puterea momentelor urate scade, in timp ce puterea momentelor frumoase creste si se intensifica.
Asa e bine si sanatos sa facem. Nu trebuie sa pastram amintiri urate si nu trebuie sa le lasam sa ne transforme in hateri. Trebuie sa lasam dragostea sa castige.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Viata mea inca se intampla.
Intreaba-ma dupa ce mor.

| rodicajmekera a răspuns:

Nu am avut cel mai frumos moment din viata mea. De fapt, cel mai frumos moment din viata mea a fost cand am realizat cat de mult iububesc viata si pentru cat de multe lucruri m-am nascut sa traiesc. Am venit aici pe pamant sa traiesc emotii, frumoase si rele, sa fiu ajutata de altii, sa ajut, sa invat cu altii sau din cauza lor.

Întrebări similare