Era să fiu prins în costumul lui Adam sub pomul cunoașterii.
Altă dată, o s-o facem și mai lată.
Eram la scoala, era de sport, nu aveam schimburile la mine ca n-aveam chef sa-l fac in ziua respectiva, eram in blugi iar asta m-a costat mult. Am fost nevoit sa sar capra pentru proba sportiva de atunci,, sar toti, urmez eu, imi iau avant, pun mainile bine si o sar, numai ca in aer se aude un zgomot pe care nu am vrut sa-l aud, aterizez si blugi se rupsese aproape de tot, erau rupti de la noada pana la slit, o ruptura in circumferinta )))) norocul meu a fost ca aia era ultima ora si apoi plecam acasa, dar drumul ala pana acasa radeam si eu, radeau si colegii de nu mai puteau, am trecut cu bine, dar ala a fost cel mai jenant moment.
Astea sunt momente vesele, nu jenante.
Ai putea sa mergi prin tot orasul cu blugii rupti, pentru ca esti baiat si erau blugi, nu pantaloni din alta stofa.
Aveai izmene pe sub ei? Ca atunci da, vorbim despre jenant, nu vesel.
Nu, n-aveam, aia era ideea))) mi se vedeau boxerii, blugii aia direct carpa au ajuns, nu aveai cum sa cosi asa ceva. 1 ora jumate cat faceam de acasa pana la liceu si invers cum se vedea, imi era si rusine sa urc in autobuz, daca ma asezam era jale, cu J...trebuia sa stau drept si in picioare ca totul sa para normal, eu si acum rad cand imi amintesc, a fost o intreaga aventura sa ajung acasa in conditiile alea, pe mine clar ma iubeste Karma, era un coleg care radea 1 saptamana de mine, dar Karma a facut ca el sa cada pe scari si sa isi faca mare gaura in dos, ras ca ala nu am avut niciodata, ala patise asta cu juma de liceu de fata, la primele ore, eu macar patisem cu clasa mea la ultima ora, bwhahahaha, ce dor mi-e de vremurile alea. Altul care rasese si el de mine a ramas in sula goala pe hol, erau glumele alea cand se dadeau pantalonii jos, unul ii daduse acelui coleg pantalonii jos si a ramas gol cateva secunde pe hol,, a ramas blocat cateva secunde, eram toti pe jos.
Cand si-a rupt colegul meu pantalonii tin minte ca urma ora de fizica, stateam cu el in banca, nu puteam sa nu rad la ora, l-a scos la tabla, toti erau pe jos de ras, dar nu putea rade nimeni tare ca profa ori ne scotea la tabla, ori ne dadea test de pedeapsa ca deranjam, in secunda in care l-a scos pe ala la tabla, ii cerusem voie sa merg pana afara ca ma lua mare criza de ras pe care nu o puteam controla, cu o mana la gura, m-am uitat cu coada ochiului la colegul meu, ala ma injura, pana afara nu m-am oprit, am ajuns pe hol si radeam in ultimul hal, apoi cand sa dau iar sa intru, ala era inca la tabla, n-am mai intrat in clasa ca nu ma puteam spatani, pana la final ramasesem afara.
Cat de mult as vrea sa mai fiu in liceu.
Asa si eu, nu existau griji, dupa ce am dat Bac-ul si s-a dus clasa a 12-a mi s-a schimbat viata, poate in bine, poate in rau, cert e ca a fost un impact cam mare.
Colectivul pe care l-am avut atunci mi-a ramas in minte si inima, o gramada amintiri am cu multi colegi, o gramada intamplari care sunt amuzante, liceul e doar unul in viata si nimic nu-l va mai readuce.
Cea mai tare faza din liceu a fost prin a 9-a sau a 10-a cand nu prea stiam zona foarte bine, si am zis sa merg si eu sa ma plimb cu 2 colegi, ei venind dinspre partea aia, stand oarecum aproape unul de altul. Au zis ei ca stiu un loc misto, zis si facut, dupa ore am plecat, vedem primul autobuz si face unul din ei 'asta e ala bun, hai sa fugim', am fugit toti 3 dupa autobuz, era cam gol, noi si o femeie in el, mergem ce mergem, deja mergeam de jumatate de ora si nu oprea la nicio statie, aia 2 nu stiau ce se intampla, imi fac curaj si o intreb pe tanti aia, la care ea 'pai acum va opri doar la capat', era d-ala de facea tranzitia intre oras si o zona comunala, ceva de genul, luasem autobuzul gresit, ne scosese din oras, opreste asta la capat, in stanga si dreapta era padure efectiv, am mai asteptat inca jumatate de ora pana a plecat autobuzul iar, in viata mea nu m-am mai luat dupa ei, am facut atunci pe drum pana acasa 3 ore, am schimbat la autobuze pana sa ajung, din cauza lor ))))
Intamplari cu baieti.
Despre ce ai patit cu fetele nu suflii nici o vorba?
Am placut o colega dar nu i-am zis nimic o perioada, am lasat asa,, aveam o scuza, atunci eram doar baiat, nu si barbat incat sa fiu destul de asumat ))). Eram mai timid pe atunci cu fetele
O singura dragoste in liceu, si aceea neimpartasita? Foarte trist.
Sau in sfarsit, un moment jenant. Ma asteptam sa imi spui ca erau o duzina lesinate dupa tine, chiar daca nu stiu cum arati. Sau poate de aceea. In sfarsit, sunt miscata de curajul de aici, UNUL nu a spus o intamplare cu adevarat urata, si cum a iesit din ea.
Foarte grijulii cu imaginea.
Noapte buna.
Nu a fost dragoste, o placeam, nu eram lesinat dupa ea. Asa fat-frumos ma vezi tu? Nu sunt cine stie ce, arat decent, se putea si mai rau,, nu mi-e rusine sa ies din casa, arat normal, fara defecte fizice mari, sunt in standardele normale ca sa zic asa. Nu erau moarte dupa mine, nu eram nici un combinator, vreun gigolo pe acolo,, in principiu imi vedeam de treaba mea.
Vrei sa zici ca pantalonii rupti si mersul pana acasa in dosul gol nu e ceva jenant? e ceva perfect normal, o noua moda.
Sanatate si somn usor, mai pune intrebari de depanat amintirile, sunt misto/
Poti sa pui si tu.
Este usor.
Întreabă-l de fata aia care odată, i-a dat o palmă-n față. Spune-i să-ți povestească și de sângele care a curs după.
Nu stau aici astazi, sunt foarte obosita.
Cand apare, o sa faca el ceva.
Sper să nu mai apară. Noapte bună...
Intre timp am si fani, n-am timp de autografe si poze cu d-astia, dar daca esti draguta spune-i ca intamplarea despre care spune a fost intre mine si un drogalau de pe strada care m-a lovit din senin, care la urma si-a primit portia, nu are sens sa imi bat capul cu el, e doar lemn de el.
Hahaha deci și ăsta tot băiat era.
Uitasem să-ți spun că după ce ți-am dat niște răspunsuri la întrebarea aia, tu ai început să te bagi în seamă cu mine pe gratis la întrebări și răspunsuri de ale mele.
Cred că ești dintr-o anumită etnie, că doar ăia sparg geamul și încep să urle că "vrea să mă jefuiască!".
De acum nu mai ești drimmee, o să fi drimmee bulibașa din ferentari.
Unica porție pe care a primit-o este cea de heroină, cumpărată cu banii din portofelul pe care ți l-a furat când îți ștergeai moaca de sânge.
E oficial, nu mai am dubii, tu chiar esti bolnav,, nu o zic cu rautate, dar ai vreo 2 boli chinuitoare mintale.
I-auzi
Ești o fire respingătoare, nici caterincă nu se poate face cu tine.
Eu nu mai vreau să primesc răspunsuri de la tine, cred că înțelegi lucrul ăsta...
Nu-mi mai scrie!
Ma enerveaza Mosotti!
Daca devin nemernica cu el, este inert, genul pe care pot sa il injur cu patima, sa fac pe el toate___________, ar trece peste si ar scrie un roman moralizator.
Tu esti cu stadioanele, ce ma sfatuiesti?
Indiferenta e cea mai buna arma atunci cand cineva te enerveaza atat de tare, ca sa folosesti indiferenta trebuie sa nu-ti pese.
Scandarile de pe stadioane sunt in mare parte despre echipa favorita, prea putin cand iti injuri adversarul, cel ma bun mod este de a ironiza prin mesaje rivalii, ala e duelul adevarat al galeriilor.
Ma enerveaza, nu imi pasa. Nu este opusul indiferentei, ca nu il iau de barbat!
Spune'mi, tu te consideri sau esti considerat drept un tip alfa?
Ca de acolo a plecat o discutie tampitica.
Drimmero bărbat alfa hăhăhăhăhă mooor
Băi drimmero, da ce tip ascutător ești...
Duelul galeriilor hăhăhăhăhă )))
Asta e o prostie cu tip alfa/beta. Nu ma consider nicicum, pot spune ca sunt barbat, atat fizic cat si mental, dar si unul destul de asumat.
Nu stiu ce sa fac cu raspunsul tau.
Imi recomanzi indiferenta cand ma enervez pe Mosotti, o aplici si tu in cearta cu Snoop (pe care nu o inteleg) dar cu mine ti'ai aratat coltii de multe ori. Am sa judec asta ca pe un atribut alfa.
Poti sa pui cand vrei intrebarea de depanat amintiri.
Noapte buna.
N-am ce discuta cu snoop poc, tot el a zis sa nu-l mai bag in seama, dar tot el imi scrie,, s-a indragostit de mine, i-am zis ca-mi plac femeile dar tot insista.
Ti-am zis, m-ai prins intr-un moment mai nasol si am reactionat dupa nervi.
Somn usor! poate voi pune, nu promit
Nu cred ca ai trecut prin multe momente jenante.
De fapt, esti atat de a naibii, incat in cazul unei catastrofe mondiale, as sta lipita de tine. Cred ca supravietuiesti si te descurci si daca incepe un razboi nuclear.
Cea mai jenantă întâmplare pe care mi-o amintesc este legată de o fostă prietenă de a mea. Eram la ea acasă, era seara, cam pe la ora 21 și ne hotărâsem să ne facem de cap pentru că maică-sa era pe la ea în cameră și nu ne băgase în seamă de ceva vreme. Era rândul ei să stea deasupra, eu tocmai o admiram cum se unduiește în p... când, se deschide ușa și intră maică-sa. Am rămas blocat, aproape că am terminat din cauza șocului. Fata nu-și dăduse seama încă și continua să se miște, absorbită fiind de ceea ce făcea. Deodată, a realizat că ceva e în neregulă și și-a întors capul, privind-o pe maică-sa. Femeia nu a zis nimic, a intrat repede în balcon să întindă hainele. Până a terminat noi eram deja îmbrăcați. Mi-am strâns repede catrafusele și am întins-o de rușine. După vreo 10 minute, când eram deja în autobuz, îmi sună telefonul. Era mama fetei, care mă întreabă că de ce am plecat așa repede, că ea pregătise o sticlă de vin și ceva bun de mâncare și că să mă întorc că nu e supărată pe mine. Am coborât la prima stație, am făcut o haltă pe la un magazin să cumpăr și eu o sticlă de vin și m-am întors. Femeia chiar nu mi-a reproșat nimic, deși a făcut unele aluzii în acea seară. Din comportamentul și aluziile făcute am rămas cu impresia că mai degrabă era invidioasă decât supărată, poate ar fi vrut să fie ea în locul fetei A fost o seară de pomină...
Mergeam in Romania din Italia. Un baiat zise sa ma mut mai in spate sa facem galagie ca mna Asa trece timpul (3200 km) eu ii zic da man da e o baba enervanta acolo si nu se Muta naibii. Cand sa vezi ca baba aia era mama baiatului)
Va rog sa incetati.
Daca nu se poate, purtati discutia aceasta in alta parte.