| Georgidragu a întrebat:

Care a fost cel mai nebun vis al vostru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Am visat ca eram la scoala si stateam in banca cu Cheter Bennington (solistul de la Linkin Park) iar el imi canta o melodie (cred ca Pushing Me Away) iar incercam sa-l fac sa taca.
2. Am visat ca luasem 4 la Evaluarea Nationala.
3. Am visat ca mancam o inghetata cu Dani Filth folosind o scobitoare.
4. Am visat ca am cumparat o casa bantuita iar intr-o camera era fantoma unei batrane care canta la un pian vechi. (Ar trebui sa se faca un film dupa visul asta)
5. Am visat ca eram intr-o curte intunecata si era un turn mare iar eu m-am apropiat de el, mai exact de o usa deschisa si am putut observa ca inauntrul turnului era scris ''Satan is watching you''. Apoi din turnul ala s-a auzit un clopot sau ceva si am fugit.
6. Am visat ca impuscam 2 batrani si le furam masina.
7. Am visat un castel de nisip. A fost foarte misto visul, parca eram in GTA.
8. Am visat ca toti oamenii din blocul unde stau eu erau zombi sau ceva de genu si ma urmareau ca sa ma gadile. Oribil vis.
Nu-mi mai aduc aminte dar oricum am avut o gramada de vise ciudate.

14 răspunsuri:
| rousz a răspuns:

Probabil au fost cateva dar nu stiu de ce uneori nu-mi mai amintesc, sincer laughing

| AirănMeidăn a răspuns:

hmm
am avut unul in care eram intr-o casa cu mai multe persoane, si erau si aia de la ISIS si veneau peste noi, la un momentdat m-am ascuns intr-un dulap, dar m-au gasit si unul din ei si-a indreptat arma spre mine si a apasat pe tragaci. glontul a venit ca in filme, in slowmotion si imi batea inima foarte tare, incat ma gandeam ca sper sa nu fac infarct inainte sa ajunga glontul, si in acelasi timp ma intrebam daca o sa doara

sau am mai avut unul ca fumasem salvie si incercam sa nu o fac prea evident, speram sa nu observe maica-mea. la un momentdat m-am dus in bucatarie sa iau ceva, si ma vazuse maica-mea dar n-a zis nimic. apoi m-am uitat in oglinda si aveam ochii foarte rosii, si ma tot intrebam daca a observat sau nu, sau daca e cumva totul o halucinatie de fapt

saaau, azi noapte am visat ca era prima mea zi de munca si cineva s-a hotarat sa faca un mass shooting si am asteptat in jur de 16 ore sa vina politia

| BadAngel3 a răspuns:

Infinite

1. Am visat ca eram in propria casa, iar tata acoperea usa de la dormitor cu perna mea favorita roz, sa nu vina zombi.Dar pana la urma am intrat in dormitor si era ca un fel de cimitir cu o capela si noi voiam sa o acoperim si era o fetita in bratele unui politits adormit in picioare.Au inceput sa alerge zombii dupa noi si daca adormeam ne transformam si noi in zombii

2. Daca il mai stii pe personajul acesta din,, Dexter,, http://www.clopotel.ro/enciclopedia/resources/File/film/dexter4.jpg

eu eram el, sau cel putin il vedeam pe el, si trebuia sa fac curatenie in folos comunitar si am intrat la un subsol in care erau paianjeni uriasi si trebuia sa strang gunoaiele si sa fug...am visat asta de 3 ori..de 2 ori am reusit sa fug, dar a treia oara am fost prinsa in panza de paianjen si venea spre mine sa ma ucida...

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Am visat acum vreo doua zile ca eram urata, ma, dar urata tare, ceva de genul don't judge si am iesit eu cu niste prietene la un bar si la un moment dat se apropie un baiat frumos tare tare si imi spune ca el se uita doar la frumusetea interioara si ar vrea sa fie cu mine. Ne-am dus acasa la el (nu stiu cum asa de repede) si incepusem sa ne sarutam si apoi el a inceput sa se dezbrace si am vazut ca o are prea mare si am inceput sa fug. El ma urmarea pe o sosea care parea infinita si incepuse sa tipe la mine si, totodata, devenea tot mai urat. La un moment dat ajung intr-o statie de tren, acolo in mijlocul soselei si ma urc in tren in timp ce el continua sa alerge pe langa sina cu viteza pe care o avea si trenul. Apoi m-am trezit dar tare ciudat a fost...

| IMPLICAT a răspuns:

Am visat ca am sarit intr-o piscina, dar nu mai ajungeam in apa, a fost teribil.

| mgtow a răspuns:

Sa fiu actor xxx

| zurick a răspuns:

Am visat că-mi omoram părinții.
sad

Cea ce e ciudat că n-aș face asta niciodată.

| RainmakerX a răspuns:

Am visat multe _____.

Sincer, nu ar avea niciun rost sa-ti expunem toate prostiile din capul nostru insa fiecare are diverse vise.

Ce vrei sa stii? Sunt vise in care mor, in care ucid alte persoane, vise in care am voie sa fac orice vreau, in care sunt nemuritor, in care fug de ceva anume, tot felul...vise cu fete idk.

Cele mai nebune au fost cam asa:
Un zeu sau inger intunecat ceva de genul murise si am fost ales sa-i iau locul. Stateam undeva sus, pe un fel de tron si vedeam holograme de prin toata lumea cu tot ce era rau si ii pedepseam pe cei care meritau.

Hai bafta!

| Babby18 a răspuns:

Sa fiu o savarina. laughing

| AlessaLovesYou a răspuns:

Am visat ca eram in tren, in drum spre Hogwarts si ma imprietenisem cu Draco pe tren. Cand am ajuns la scoala, am intrat in casa Slytherin-ilor, si tot visul a avut actiunea din primi 3 ani, ca in film doar ca eram si eu acolo. Si chiar inainte sa ma trezesc, Ron imi spusese ca ma place straight face

| Kenya a răspuns:

Am visat ca eram o traseista rolling on the floor jesus

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Cred ca unul in care eram fugaita de vreo 4 au 5 maimute roz. Ba da' ciudate vise mai am si eu. laughing

| anonima0101 a răspuns:

Am visat ca visez * lol*

| AvalohAlyn a răspuns:

Am visat ca venise un tigru si un elefant in fata blocului si toata lumea fugea de ei, era panica totala iar eu era sa fiu prins de
Tigru.Nu e un vis nebun, e unul inspaimantator ca muream de frica in vislaughingDar tot imi plac tigriilaughing

Întrebări similare