| xibalba a întrebat:

Care a fost cel mai original/iesit din comun cadou pe care l-ai daruit?

Răspuns Câştigător
| ☼loli☼ a răspuns:

O macheta a unei case de vis laughing hand-made by me big grin

10 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

I-am luat unui prieten un sk8 si i l-am dat dupa ce m-am "jucat" cu ellaughing...si de primit am primit o bratara de la ex-ul prieten cu numele lui

| Slavic a răspuns:

A fost o felicitare facuta de mina mea nu prea cine stie... a fost pentru ziua mamei dar mama mea sa bucurat ca a vazut ca eu am facut ceva pentru ea si ma cuprins si mi-a spus te iubesc happy

| Klara a răspuns:

In clasa a XII-a, ne-am tras la sorti, sa ne facem cadouri de Craciun. Si ce i-am cumparat unui baiat, Tiby: i-am luat un pachet de Malboro rosu' si un pachet de prezervative (placere iref*tabila), le-am invelit in hartie decorata cu renirolling on the floor Era haotic rau de totrolling on the floor

| dulshe a răspuns:

Chiar acum de Mos Craciun, i-am cumparat viitorului cumnatel, o suzetalaughing, el avand varsta de 19 anilaughing. Cand am cumparat acea suzeta de la farmacie, m-am gandit la ceva amuzant, scos din comun.

| alecs871 a răspuns:

Nimic (dar asta nu cred ca e original)hee hee

| mirunaioana a răspuns:

Buna! Mie nu imi place sa ofer cadouri iesite din comun, insa originale da.Consider ca felicitarile pe care le fac pentru familia mea in fiecare an cu anumite ocazii sunt speciale.Mamei,de exemplu, imi place sa ii fac felicitari in care imbin limbajul artistic cu realitatea. Ii fac descrieri imbogatite cu figuri de stil dar ma leg si de realitate in acelasi timp.
Tatalui meu, in fiecare an ii fac felicitari cu tenta umoristica, ceea ce il bucura foarte mult, mai ales ca eu sunt serioasa de felul meu.
Matusii mele i-am facut o felicitare in care predominanta este caracterizarea ei, ea fiind o persoana extraordinara.
Unchiului meu i-am scris doua scrisori de multumire pentru ca m-a ajutat foarte mult.
Aceste cadouri le consider originale, in primul rand pentru ca sunt scrise de mana mea si create de imaginatia mea.
Eu oricum nu sunt genul de persoana care sa faca daruri iesite din comun.

| Seline a răspuns:

Un tac de biliard pe care am scris niste uraritongue

| Elena321 a răspuns:

Eu am ales mereu cu grija cadourile. Cadourile trebuiesc alese cu grija, ca sa daruiesti ceva frumos, placut, dragut si nu iesit din comunwinking
Papa! :*
sper ca ti-am fost de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala pe care nu l-am facuthappy

| last a răspuns:

Soacra mea...am trimis-o de Craciun la fica ei.ciao