Murise tata unui prieten, si ...la priveghi, am reusit sa cad cu mortul peste mine.cind m-am trezit din betie, n-am mai iesit prin fata blocului vreo 2 saptamini
Au fost destule. Cel mai penibil a fost cand eram la ziua unui prieten si mi s-a facut rau si am vomitat
La examenul de Neurologie in anul V de facultate cand stand pe scaun, m-am patat foarte rau cu sange menstrual. Noroc ca aveam pantaloni inchisi la culoare, dar a trebuit sa ii explic profesoarei de ce vreau sa raspund stand in picioare.
Probabil atunci când am căzut în cap de pe bancă (fiind în picioare şi alunecând) sau când am căzut pe gheaţă acum câteva zile şi fără să-mi dau seama ( fiind inconştientă ) am ridicat picioarele şi am rămas în jur de 40 de secunde cu picioarele ridicate şi apoi mi-am dat seama că de fapt eu cazuzem pe gheaţă şi 40 de secunde nu mi-am mai dat seamă de nimic, când m-am ridicat am constatat că am fost privită de nişte tipi, m-am simţit penibilă, dar asta e rădeam şi eu apoi
@dede permite-mi să te contrazic, nu e ruşinos. Boul şi nesimţitul, şi cel care ar trebui să se simtă ruşinat e cel care a făcut asta...
Astea sunt povesti. Vrei sa stii cind te simti CEL mai penibil si CEL mai rusinat?
Cind esti prins la minciuna de catre o persoana draga tie! Atunci sa vezi cum cauti gaurile de sarpe...
Pai...stiu ca eram pe strada cu o prietena.si tocmai in acel moment trecea o gasca de baieti.eu,am vazut ca se uitau cam cash la mine dar nu mi-a trecut prin minte ce aveau sa faca. unul dintre ei avea o sticla de cola in mana. a luat o gura apoi a dat tot afara pe fata mea.eram toata lipicioasa si-mi venea sa intru-n pamant de rusine si de nervi. m am abtinut sa nu l i au la bataie acolo.prietena mea radea cu gura pana la urechi la fel si ceilalti baieti.penibil...