Daca e sa crape structura de rezistenta si mor sub ea putin imi pasa, stiu ca am trait viata cum mi-a placut la cel mai bun mod, ultimul cutremur a fost pe la 17 ani simtit o mica vibratie in Spania, altul la 12 ani in Romania tot asa slab in intensitate
Nu. Sper sa nu prind vreunul din asta.
Am prins destule pe 'viu', o data tin minte ca ascultam muzica in casti si prin muzica aia data la maxim auzeam niste vuiete puternice in perete si dulapurile din camera se miscau, initial am crezut ca a trecut un tir si a a dat un soc, ca se mai intampla aici sa treaca tiruri si sa zguduie ceva din casa, mai ales daca au ceva viteza, dar imediat se misca pamantul sub picioarele mele, casa facea stanga-dreapta. mi-am dat apoi seama ca e cutremur, a fost o senzatie ciudata, a fost destul de mare, vreo 6 fusese, parca prin 2015 fusese, nu mai tin minte exact anul. M-am panicat putin, dar pana sa ies afara s-a linistit, de replica mi-a fost aiurea sa nu vina unul mai mare sau sa ma prinda in somn.
Am mai prins unul, eram in pat, m-a trezit instant si m-a luat pe nepregatite, n-am avut reactie absolut deloc, ramasese lipit de pat cu inima cat un purece, a fost si asta destul de intens si maricel, 5-6 grade a avut sigur.
Stau intr-o zona sigura, nu am blocuri in preajma, nu am cladiri vechi, iar aici unde stau e bine constuita sa reziste la seisme, bine ca daca vine unul de 9 se crapa pamantul si cade toata strada in 'hau'. Mi-e teama sa nu ma prinda intr-un lift ceva, intr-un bloc, pe scari, in rest n-am treaba, daca vine unul maricel si ma prinde in reactie fug pe strada si astet sa se termine, n-are ce sa cada pe mine, poate doar la stalpi sa fiu atent in rest sunt safe.
Din fericire pentru mine sunt inconjurata de munti si sunt ferita de cutremure.
In ''77 eram mica, parintii mei ziceau ca s-a miscat putin lustra
prin '90 / 91. eram in sat la bunica, se zbudua patul ' si vuia satul
2008 eram la copilasul cu care am stat... zanganea vitrina cu pahare
LastKissu întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: