Asta e amuzant raaaau
Eram in ora de sport,era iarna. Eram in sala alineati sa facem incalzirea,eu,prietena mea si victima eram ultimii. Si ce imi vine mie sa-i dau pantaloni jos baiatului . Saracu era rosu tot! Noroc ca nu la vz nimeni.
Eram in ora de romana,dadeam test. Nu invatasem nimic! . Nu stiam nimic! Am incercat sa rezolv si eu ceva pe acolo. Nimic! Toata ora m-am gandit cum sa fac sa nu-i dau testul` profei. Ultimul exercitiu al testului era o compunere. Si incep si scriu numai tampeniiii. Se suna de pauza si profa ne cere testele. Le duc toti,numai eu il bag in banca si stau cu mainile-n san LG Dna. :-s. Se uita la mine si ma intrebare daca i-am dus testul. Dar eu nestiind ce sa mai zic. AAAA, da l-am uitat in banca . Waii, dar avem o profa de romana , nu ne mai adus testele. Si cat m-am rugat!
In ora de religie, profa ii asculta pe cei fara doua note. Era o intrebare simpla si eu cum nu ma pot abtine, am raspuns.Dar ea nu a vz cine a raspuns. Si nu m-a dat nimeni de gol. Nea dat la toti lucrare.Eu cu baiatu` caruia i-am dat pantalonii jos nu i-am mai dat testul.L-am aruncat :-s.
La scoala am facut multe chestii de care imi era frica ca se va intampla ceva rau dar pana la urma a fost bine.
Ohoo. si mai am.Dar mi-e lene sa scriu. .
Sa adorm la ora de religie (domnul vorbea de footbal) LOL.Toti au inceput sa rada si m-am trezit.Eram constienta ca dorm, de fapt stateam cu ochii inchisi ca ma usturau de la lumina si apoi am adormit. Funda?
Sa ma ciocnesc cu profa care a cazut cu dulapul, sa imping pe unu mai mare ca mine in tufis, de-astea
Cand am rupt usa din balamale, am pus-o la loc si cand a intrat profa a cazut peste ea
Din cate imi amintesc, asta a fost una dintre cele mai amuzante.
Era sfarsitul orei de geografie, si am primit un test, iar acum le trecea in catalog.
Aveam o doza de cola in mana, si eram langa catalog, sa vad si eu ce note mai sunt pe acolo.
Toata clasa era langa catalog, si vine unul, si imi "scutura" mana in care aveam cola, iar fiind ca doza era plina, zboara aproape 15% din suc pe catalog...
Poate ca nu pare asa de amuzant cum povestesc, dar cand te aflii acolo, si faci asta, izbucnesti in ras, asa cum am facut eu si restul clasei.
In hohote de ras m-am dus sa iau ceva sa sterg catalogul.
Profesoara era innebunita, dar nu ne-a facut nimic.
Imi aduc aminte ca aveam inspectie, iar eu de tolomaca ce eram am intarziat. Pentru ca mi-era rusine si frica sa intru-n clasa m-am ascuns, si-am stat o ora in veceu.
Tot timpul fac lucruri stupide la scoala cum ar fi sa dezaprob profesorii, sa ma iau in gura cu ei etc
Atunci cand l-am speriat pe domn profesor de 1 aprilie cand era la catedra ca o sa cada tabla pe el ce poti sa faci amintiri bucurate cat mai poti de copilarie ca sunt cei mai frumosi ani ai vietii cu acesti ani nu te vei mai intalni niciodata si gandeste-te ca dupa aia o sa vina greul cu serviciul familia etc
Pai...nu prea stiu in ce categorie s-o incadrez(amuzat/stupid), dar: pe la sfarsitul orei, d-l profesor era in spatele meu, un baiat m-a impins; atunci m-am dezechilibrat si din GRESEALA i-am atins profului un punct sensibil(ca sa spun asa). Cred ca e cel mai penibil lucru care mi s-a intamplat in toata viata mea...
O colega de-a mea a pus Picatura pe scaunul profesorului si cand s-a asezat nu se mai putea dezlipii si toata clasa a inceput sa trga de scaun, dar intr-un final i sau rupt pantaloni si a luat-o la fuga in cancelarie
Si eu am facut asta
)
Ce raspuns intarziat
Mihaelaaa13 întreabă:
OmuPajanjen întreabă:
andru213 întreabă:
roxyb97 întreabă: