Eram in clasa a 8-a. sfarsit de generala.era perioada aia putin ciudata, si se intampla mai mereu sa nu ai chef de ultimile ore.astea fiind spuse ne-am gasit eu si o colega sa vrem sa plecam de la ora de istorie, dar aveam portar si era cam imposibil..il puteam mituii cu tigari, dar nu se intampla tot timpul sa le iau cu mine la scoala(fiind o generala cu reguli stricte)..si ne pocneste inspiratia de a fugi pe geam, avand clasa la parter si cu iesire la strada..nu am stat foarte mult sa ne gandim ca neam si impachetat ghiozdanele si eram sus pe calorifere..Ioana,colega mea a sarit prima, eu eram pe punctul de a sari cand intamplarea a facaut sa apara directoare adjuncta..de dupa colteram oarecum cu un picior inauntru si cu unul afara..ma vazut, am sarit totusi ca nu mai aveam ce sa fac, fapta era oarecum consumata si nea bagat pe porta innapoi in scoala, vizita de rigoare la biroul directoarei generale..nea scos la careu in ziua festivitatii de incheiere, cu chiu cu vai am putut merge la banchet...pe moment misa parut stupida intamplarea, acum e amuzanta
si mai sunt povesti despre sandwiciurile cu zacusca ce atarnau din tavan, caterda intoarsa, pernutele ude si altele.
AcadeauaRozaliee întreabă:
OmuPajanjen întreabă:
andru213 întreabă:
roxyb97 întreabă: