| gabitza05 a întrebat:

Care a fost cel mai terifiant moment care l-ati trait?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am vazut o pisica ce ajuta o alta mai mica sa fete.atunci si nu numai am gandit ca Dumnezeu e mare si iubeste tot ce a creat.fiindca eu am crezut ca vrea sa o omoare.si aia mica suferea iar mata mare o calca in picioare.si am fugarito, dar s-a intors inapoi si a inceput sa o calce iarasi.cand am vazut ca iese primul pisoias am zis ca a zdrobito si ies intestinele si cand colo ...si dupa primul au mai iesit inca trei dar i-a fatat singura.inca ma simt terifiat dupa atatia ani.si cand era sa dau in primire.era asa de simplu.imi venea sa ma intind pe jos si am gandit; ei.asta e. dar nu a fost sa fie.deacum cu alta ocazie.cat mai tarziu daca se poate.

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Am vazut-o pe bunica dezbracata I don't want to see

cami
| cami a răspuns:

Treceam printr-un fel de "tunel", singura. Cand vad in fata mea un tigan burtos, gras, scarbos. Ma uit in spate, nimeni worried. Asta vine inspre mine, imi pune mana pe umar [in momentul ala imi spun "gata, m-am dus dracu" ]. Si incepe, cu accentul ala al lor.bleah. [numai trivialitati...straight face ]. Tremuram ca varga. pana la urma, m-a lasat in pace.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cutremurul din '77

| Pho3nix a răspuns:

Mergeam cu un prieten cu masina. Avea cam 110 km pe ora.In spatele nostru era un BMW X5, si voia sa ne depaseasca. Ne-a depasit si avea viteza mareeee. La un moment dat am vazut ca soferul BMW-ului pierduse controlul. Masina iesit de pe sosea, a intrat pe un camp, s-a rasturnat de vreo cateva ori si apoi a izbit frontal un copacul straight face.
Prietenul meu a tras pe dreapta, ne-am dat amandoi jos din masina si am chemat politia si salvarea.
Eu m-am dus langa masina sa vad daca soferul mai e in viata dar degeaba. Nu aveam cum sa vad nimic din cauza ca masina era prea zdrobita. Oricum, eu nu cred ca mai era in viata.
Mai tarziu a venit politia, salvarea si descarcerarea iar eu si prietenul meu am plecat.

Cand am vazut masina ca a intrat in copac am avut un sentiment foarte ciudat pe care nu pot sa-l descriu.

| Antrax a răspuns:

Cand am citit in cartea de biologie ca orangutanii au parul roshcat si eu am zberat in gura mare roshcatzii is orangutani si profa de bio era in spatele meu (profa este roshcata)

| Silvia a răspuns:

Eram acum un an in excursie cu scoala la Cheile Dobrogei si acolo unde am urcat eu cu inca o fata si doi baieti era foarte abrupt si la coborare daca nu ma tinea unul dintre baieti cadeam de la o inaltime foarte mare si cu siguranta as fi murit straight face
Cred ca mi-a salvat viata :d [sunt si baietii buni la cvlaughing]

Răspuns utilizator avertizat
| ddaarriiuuss a răspuns:

Cand am dat teza la mate rolling on the floor

Întrebări similare