anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai umilitor lucru care vi s-a întâmplat? Mie astăzi mi s-a întâmplat ceva si îmi venea să îmi pun o punga de carton KFC pe cap, poveste lunga

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Când mă plimbam prin țară și vedeam peisaje minunate. Acea priveliște chiar mă atingea unde trebuie și se îmbina oarecum cu sentimentele mele.

| KamaSutra a răspuns:

Daca zici ca ti s.a intamplat ceva si nu ne povestesti, atunci degeabasad

| AirănMeidăn a răspuns:

-am cazut pe scari
-am dat cu usa intr-un profesor
-am insultat/injurat (ceva intre) un coleg in gluma, iar in spatele meu era un profesor
-mi-am scapat telefonul pe jos in timpul orei de mate si toti s-au uitat la mine
-eram la covrigarie si am plecat fara sa iau covrigul. gen, am dat banii si apoi am plecat
-am mers cu geanta deschisa pe strada, si aveam tampoane
-am cazut in statia de tramvai
-am cazut pe trecerea de pietoni din fata mall-ului
-dansam la misto pe o melodie si apoi am realizat ca toti se uitau la mine
-nu crezi ca-s destule?

| DarkOrbitMoon a răspuns:

1. Am cazut pe trecerea de pietoni in centrul orasului si aveam in mana o plasa cu rosii care s-a rupt si peste tot se rostogoleau, iar toate masinile s-au oprit, pana si oamenii de pe trotuar se uitau la mine mirati.
2. Intr-o zi am confundat-o pe profesoara mea de matematica cu cea mai buna prietena careia i-am zis "Vaco, vino pana la mine."
3. Am intrat cu bicicleta intr-un chiosc, iar vanzatoarea a crezut ca e cutremur.
4. Azi m-am impedicat de sireturi pe strada si un tip care era in spatele meu mi-a zis "Ia-o usor fetito."
5. Mi-am dat cu autobronzant pe fata, si aratam ca dracu, jumatate de fata bronzata si jumatate alba.
6. Odata la ora de religie bausem toata ora cola, iar pe la sfarsit se gandeste profesorul sa ma intrebe ceva si cand sa-i raspund, am ragait.
Si multe altele...

| Wøodenpints a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Chiar așa ai făcut pisi?

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Wøodenpints):

Da.
Si fara pisi, gata.

| Wøodenpints a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Bine pisi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e, nu esti singura persoana. Partea buna e ca dupa un timp ramane numai o chestie amuzanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te astepti sa zica altul cand nici tu nu zici? nu inteleg mentalitatea asta dusa a tuturor care pun intrebari de genul