Cel mai urat :o trusa pentru manichiura(mai aveam 3)
Cel mai frumos:un inel de logodna!
Cel mai urat cadou a fost sa nu primesc nimic, si cel mai fumos... o cina si o noapte romantica cu partenerul.
Pana acum, sincer nu am avut parte de cadouri urate, cei care nu stiu ce`mi place sau care nu vor sa-mi cumpere ceva si sa nu-mi placa imi dau bani!
Cel mai frumos cadou a fost pisica mea , telefonul, pc`u.
O carte tampita, un DVD cu un film tampit, un CD cu o muzica pe care eu n-o ascult. Eu, rockeritza, primesc un CD cu muzica de club, eu care n-am citit in viata mea poezii romanesti primesc carti de poezii, eu, care sunt o pretentioasa si o scrupuloasa. De multe ori m-au dezamagit cadourile, prefer sa primesc bani si sa-mi iau ce vreau.
N-am avut niciodata parte de cadouri care sa nu-mi placa, tot ce am primit a fost foarte frumos. Dar cel mai frumos cadou a fost cainele pe care l-am primit acum 6 ani.
Cel mai urat cadou l-am primit pe la 8 ani cred, era o maimuta rupta.
Cel mai frumos.probabil laptopul.Sau telefonul.
Mereu am avut parte de cadouri frumoase, sincer e greu de ales.
Cel mai urat "cadou" pentru mine ar fi...hmm...probabil sa uite toti de mine cand sunt intr-o situatie delicata si am nevoie de ajutorul lor. Din fericire inca nu s-a intamplat ceva in genul si sper sa nu le vina vreo "idee" prietenilor mei.
Iar cel mai frumos...nu cred ca aici pot face referinta la ceva material.Fiecare cadou e minunat daca e oferit cu un anumit sentiment.Nu poti face comparatie intre un cadou oferit din pura prietenie si unul oferit din dragoste sau intre unul oferit din iubire frateasca si unul din obligatie.Fiecare cadou e special in felul lui.
M-a parasit si a plecat cu altul chiar de ziua mea cand ea putea fi cel mai frumos cadou pentru mine
TheNakedRussianThatFoundYouOnThe... întreabă: