Cel mai urât coşmar al meu a fost acum câteva zile când am visat că mă sărutam cu Mircea Radu .
Hm.Acum vreo luna, fara a ma uita la filme de genul asta, fara a ma gandi la asta, am visat in doua nopti consecutiv sfarsitul lumii, ceva de genul ploi de foc, alunecari de teren, au fost niste cosmaruri pe cinste, ca si acum ma ia tremuratul cand ma gandesc.In rest, cosmaruri normale, ca orice om, cu morti, cu fantome, dar asta nu e ceva de speriat pentru mine.
Ca era o petrecere stranie cu dracu, moartea si vampiri si moartea taia o fata blonda si toti radeau.
Hehe, la toti cei 33 de ani ai mei imi amintesc numai 2 cosmaruri, si ambele au fost cand aveam 7/8 ani. In primul striveam un paiangen care mi-a spus sa nu-l strivesc ca el ii otravitor, si cand il strivesc imi improsca venin in gura (cred ca dormeam cu gura deschisa?) si in al doilea eu eram cu mama in bucatarie si auzeam cantand muzica care canta inainte sa vina capcaunul (am vazut eu ceva film in seara aia).
Am visat ca ma urmareste un om cu sange pe fata, imbracat in zdrente cu un topor, iar eu alergam prin zapada imbracata doar intr-o camasa de noapte plus ca era desculta.noroc ca m-am trezit nu as fi vrut sa vad continuarea!
KazakZtan întreabă: