anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai urit lucru sau cuvint ce a spus mama la adresa voastra?

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

O mama îmi spune multe dar cel mai tare m-a durut când a zis ca de ce am făcut copil ca doar îmi erau de ajuns copiii surorii mele

| gemeni6226 a răspuns (pentru iulia0514):

Mama nu, dar soacra a zis cand am asteptat pe al doilea copil a zis ca era de ajuns si unul, de ce m-am complicat? Dar de la o mama doare mai mult.Nu inteleg cum nu si-a dat seama caci oricit de tare iubesti copilul altuia niciodata nu este la fel ca si atunci cand ai proprii copii.Si eu acum iubesc nespus de mult copiii cumnatelor dar daca ar fi nepotii mei ar fi cu totul si cu totul altfel.

| iulia0514 a răspuns (pentru gemeni6226):

Și în ziua de azi îmi reproșează și copilul are aproape 3 ani ea voia sa am grija de copiii surorii mele, acum ca am propriul copil va dați seama că ei au picat pe locul doi

Nu inteleg pe mama ta, asa ceva nu am auzit de cand traiesc desi am cunoscut foarte multi oameni si sunt deja si in pensie dar asa ceva nu am auzit de cand sunt.

| iulia0514 a răspuns (pentru gemeni6226):

Ea voia ca măcar una din fetele ei sa ducă o viață lipsită de griji sa fie libera sa facă ce vrea și când vrea fără a fi constrânsa de copil când apare copilul deja apar și grijile!

O viata fara griji e si o viata inutila dupa parerea mea, omul simte ca traieste cand e folos unei persoane iar cand acea persoana este una pe care o iubeste foarte mult cum e copilul atunci acest sentiment e si mai puternic.Omul pana atunci e fericit pana cand trudeste si se simte de folos cel putin eu asa sunt.

12 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Mama nu mi-a spus niciodata chestii urate.
Singurul lucru care m-a enervat a fost ca o data ridica in slavi pe un baiat ca cica are servici bine platit si masina si ma compara cu el.

| gemeni6226 a răspuns (pentru LordCristobal):

Ai dreptate, fiecare trebuie sa vada calitatile propriului copil si sa nu-l compare cu altii.

| ShaOfHatred a răspuns:

"Ești o persoană rea, ești un om rău"
Then I cracked.

| gemeni6226 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Asa ceva! Nu exista, fiecare om se naste cu un suflet bun, in mod sigur nu ai primit niciodata suficienta dragoste din partea ei.Numai acea persoana devine rea care nu primeste dragoste de la nimeni.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru gemeni6226):

It izz what it izz, man

| gemeni6226 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

I am woman, not man and corectly in english is:It is what is.I don't know how old are you but I am 60.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru gemeni6226):

E doar o expresie dragă. Calm down grammar crusader