Cred ca momentul asta l-am realizat atunci cand mi-am vazut pentru prima data copilul
Cand am pierdut cea mai importanta pentru mine.Imi pierdusem toate sperantele, numai aveam putere sa ma ridic si sa o iau usor de la capat, ma simteam fara puteri.Credeam ca niciodata nu voi mai fi bine dar cu ajutorul lui Dumneze am reusit sa fiu mai bine si sa fiu puternica desi aceea persoana numai este langa mine. Dumnzeu este cel care imi da putere sa trec mai departe si sa ma ajuta sa ma ridic cand numai sunt in stare de nimic.
Atunci cand, pentru prima data as fi putut sa-i fac un mare rau cuiva care mi-a creeat multa suferinta.Cand a picat,, la mana mea,, in loc sa-i intorc tot raul dintr-o data, l-am ajutat sa iasa din impas.Si atunci m-am simtit cu adevarat puternic.
Cand era sa-mi iau viata.
E un sentiment pe care nici eu nu l-am putut intelege.
Nu detaliez, ca nu e cazul.
Atunci cand am creat si n am realizat decat prea tarziu si am pierdut. acum iar creand am impresia ca nu apreciez pe cat ar trebui si ma framant cu mine insumi intr o durere inabusitoare. acum am realizat ca sunt puternica. am trecut peste am realizat dar totusi trecutul si a pus amprenta
Pai nu mi s-a intamplat.
De obicei de ce ma simt in stare, aia fac.
Uneori nu te crezi puternic si vei avea o surpriza placuta.