| tpu_ank a întrebat:

Care a fost ultima carte citita?
dar care te-a impresionat in mod deosebit?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

"Jurnalul Annei Frank". M-a impresionat ca fata aceea la 16 ani scrie despre niste aspecte atat de triviale dintr-o perspectiva care te lasa fara cuvinte. O carte care valoreaza cat jumatate din cartile pe care le-am citat pana acum
Incerc sa gasesc "Animalul inimii" de Herta Muller dar pana acum n-am prea avut succeshee hee

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

"Barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus" Excelenta in a arata diferentele intre sexe si cum sa te poti raporta in mod corect la acestea.

| Helvete a răspuns:

Ultima carte citita a fost 'Romanul adolescentului miop', pentru ca a trebuit sa o citesc pentru la romana, la scoala, iar cele care m-au impresionat cel mai mult(nu pot sa alegn numai una) sunt cele scrise de Stephen King. happy

| Orannginna a răspuns:

Ultima carte pe care am citit'o se numeste Vocile verii si este scrisa de Rosamunde Pilcher. Dar cartile care m'au impresionat cel mai mult au fost Anna Karenina-Lev Tolstoi si Perfect-Judith McNaught. happy

| Ana-Maria94 a răspuns:

Zori de zi din seria Amurg:X e preferata mea.

| Yarinn a răspuns:

" O viata" ( Guy de Maupassant, parca blushing ). Nu m-a impresionat o carte anume; din toate lecturile am avut de invatat diverse lucruri big grin.

| costyvas a răspuns:

Ultima carte: Singur pe lume(hector malot). Cea mai impresionanta carte: Shogun(James Clavell)

| sy46 a răspuns:

Ultima carte pe care am citit-o a fost Colectionarul de John Fowles, acum citesc Copacul, de acelasi scriitor.
Magicianul scrisa de J.Fowles m-a impresionat cel mai mult pana acum.

| zuzuzaza a răspuns:

Ultima carte a fost "great expectations" de charles dickens.Am citit'o in romana dar mi-a placut mai mult in englezabig grin... cea care m'a impresionatthinking hmm...nu stiu sigurbig grin dar imi place toata seria harry potter la nebunie(in engleza)big grin

Întrebări similare