"Jurnalul Annei Frank". M-a impresionat ca fata aceea la 16 ani scrie despre niste aspecte atat de triviale dintr-o perspectiva care te lasa fara cuvinte. O carte care valoreaza cat jumatate din cartile pe care le-am citat pana acum
Incerc sa gasesc "Animalul inimii" de Herta Muller dar pana acum n-am prea avut succes
"Barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus" Excelenta in a arata diferentele intre sexe si cum sa te poti raporta in mod corect la acestea.
Ultima carte citita a fost 'Romanul adolescentului miop', pentru ca a trebuit sa o citesc pentru la romana, la scoala, iar cele care m-au impresionat cel mai mult(nu pot sa alegn numai una) sunt cele scrise de Stephen King.
Ultima carte pe care am citit'o se numeste Vocile verii si este scrisa de Rosamunde Pilcher. Dar cartile care m'au impresionat cel mai mult au fost Anna Karenina-Lev Tolstoi si Perfect-Judith McNaught.
" O viata" ( Guy de Maupassant, parca ). Nu m-a impresionat o carte anume; din toate lecturile am avut de invatat diverse lucruri .
Ultima carte: Singur pe lume(hector malot). Cea mai impresionanta carte: Shogun(James Clavell)
Ultima carte pe care am citit-o a fost Colectionarul de John Fowles, acum citesc Copacul, de acelasi scriitor.
Magicianul scrisa de J.Fowles m-a impresionat cel mai mult pana acum.
Ultima carte a fost "great expectations" de charles dickens.Am citit'o in romana dar mi-a placut mai mult in engleza... cea care m'a impresionat hmm...nu stiu sigur dar imi place toata seria harry potter la nebunie(in engleza)