Apa pentru elefanti-Sara Gruen
E din cartile alea..."delicioase", are un subiect ce se abate putin de la normal.
E vorba de un tip ce ajunge dupa moartea parintilor sa sara intr-un tren al unui circ, undeva prin 1930 si asa isi incepe o noua viata prin prisma universului circului.Se si indragosteste, uraste, sufera...se maturizeaza in timp.
Costa vreo 40 de lei.
Imi place intrebarea ta.
Eu acum citesc "Sotia pilotului" de Anita Shreve.
Recent am mai citit si "Te voi revedea", " Si daca..." de Marc Levy.
Tu ce ai citit?
N-am mai citit de ceva timp... spre regretul meu. Cartile sunt hrana sufletului si nu l-am mai "hranit" de mult. Inger si demon, foarte complexa si dificila, trebuie "rumegata" putin, ultima carte
De cine este scrisa?
Dan Brown
Mersi:*
Ar trebui sa citesti si Codul lui DaVinci tot de Dan Brown...este in acelasi stil.
Ms ptntru fundita
Banuiesc ca ai citit Ciresarii, O lume dinpsaruta, Elevul Dima dintr-a saptea, Corsarul Negru, Regina Caraibelor, Sparatacus, Pasarea-Spin, In tinutul ingerilor de culoare, La Medeleni....asa ca ce zici de nu pic de sf gen the vampire diaries si lost?
Buna intrebare; am citit winnetou si acum citesc Europolis. Insa daca mai vrei sa citesti : - singur pe lume;-aventurile lui oliver twist;-robin hood,-(poti sa citesti ceva de jules verne)
In vreme de razboi de I.L.Caragiale si Ion de Liviu Rebreanu
Pe ambele ti le recomand sunt frumoase
XBrunetteX întreabă: