| OanaG a întrebat:

Care a fost ultimul lucru ce v-a mirat la parintii vostrii?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand mi-au zis ca pot sa merg in excursie la Brasov singur. Fara sa imi bat capul sa-l conving cand pe unul pe altul, fara sa promit ca invat mai mult la mate, fara nimic.Inca nu mi-am revenit din sochee hee

April
| April a răspuns:

Totdeauna m-a mirat cum au facut de au atras sufletul meu in lume.Fiindca asa se spune, ca sufletele celor nenascuti inca sunt atrase spre anume parinti ca sa se nasca; toata viata m-am intrebat, privindu-i, ce corespondenta secreta a fost intre mine si ei.Si,pe parcurs am aflat:am ceva din fiecare:blandetea molcoma a tatei si vorba apriga a mamei.Acum nu stiu, eu i-am ales sau ei m-au ales pe mine. Dar sunt fericita ca s-a intamplat asa.

| carminaburana43 a răspuns:

Cind am aflat la o virsta oarecare ca si ei fac sex.(Era o virsta de adolescenta, si pe vremea aceea m-a socat.)

| madalicious a răspuns:

Cand mi-au povestit cum s-au cunoscut, si cum s-au casatorit. Totul parca a fost facut la comanda! straight face S-au cunoscut nici nu s-au pupat si s-au casatorit. straight face Acum se iubesc; x

| HBK a răspuns:

M-a mirat faptul ca sunt schimbat-ori ca vremea.Acum spun ca NU iar peste 10 minute spun ca DA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca m-a sunat tata acum 2 ore si mi-a zis sa-mi fac lista pentru cumparaturile de Pasti ca peste 3 saptamani face cumparaturilebatting eyelashes.

Întrebări similare